⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Icardi, Sara, Ilkay > agir ve fizik olarak yetersiz. Bu uclunun fiziksel performansi maci belirleyecek. Ama tempo yapamadigimiz anlasilirsa bol pas ve hata arayarak oyun bizi galibiyete goturebilir.

Yapacagimiz en buyuk hata bu 3 agir topcu ile tempo ve bol koşu olan maç oynamak.

Herifler ort 116km koşuyolarmış, yemin ediyorum pertimiz çıkacak bu maç. Çok kötü denk geldi ya bu sakatlık işleri.

Oyun stilimiz maks efor üzerine kurulu
Değişiklik yapsak 3-0 önde olsak bile yenilme ihtimali var
Ki öyle bir skor olabileceği zaten muamma
Yapmasak bu sefer sakatlık riski var ve oyuncuların canı çıkacak sonraki fener maçı için
İlk 11’de 4 sakat olacak iş değil
Her koşulda sinir bozucu bir durum

Bu maçtan galibiyet çıkması için mucize lazım. Yenilmesek iyidir.

Defans hattı uzun boyluymuş iyiymiş bizde kopenhag,young boys (23-24 sezonu) macı gibi 49 orta açıp gol atmaya çalışırız.

Gençleri görmek için güzel fırsat ve maç
En az 3 değişiklik olmalı

Şu rezalet tamamen teknik kadronun eseri. Düşünün şampiyonlar liginde oynuyoruz ama 1 tane yedek oyuncumuz yok. Hepsi altyapı. Neymiş efendim kadro yeteri kadar genişmiş al sana geniş kadro hocam. Nasıl yeterince genişmiymiş? Yemin ediyorum şansa bala gidiyoruz kaç senedir, böyle planlama yapan adamlardan başarı beklemekte ne kadar mantıklı bilmiyorum
Sezona giren 25 oyunculu kadromuzu incelersek yedek kadroya yazilan bir cogu oyuncu hedefleri olan bir kulüp icin felaket görünüyor.

2 stoper (arda-metehan)
2 orta saha (kaan-berkan)
1 kanat oyuncusu (ahmed/yusuf)

elde fazladan kaldigi icin gönderilemeyen kazimcan simdi lig icin kiymete bindi o kadar sakat ve cezadan sonra
ne ise yaradigini anlamadigimiz bu oyunculara güvenip transfer yapmamak facia.

ugurcan
singo sanchez abdülkerim jakobs
torreira lemina
sane ilkay baris
osimhen

günay
sallai arda metehan eren
kaan berkan
yunus sara ahmed
icardi

batuhan, kazimcan, yusuf

Yusuf Demiri tamamen silmiş galiba u19 almış onu almamış