Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.848
- 8.645
- 2.518
Sesli güldüm!Ulan yine avrat görünce kacirmamissin. Nasıl bir sapiksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sesli güldüm!Ulan yine avrat görünce kacirmamissin. Nasıl bir sapiksin
Hocaları değişmese daha tehlikeli olabilirdi bence.Adem Zorgane'yi Tt Arena'da izleyecezUnion'un kadro valla hiç küçümsenecek bir kadro değil, bododan iyi kadrolari var
Son maçtan sonra bir daha forma şansı göremez artıkO degilde yusuf demir niye yok kadroda? Sakatlandimi?
He onu görünce zaten direk dikkatimi çektiHocaları değişmese daha tehlikeli olabilirdi bence.Adem Zorgane'yi Tt Arena'da izleyecez![]()
Son maçtan sonra bir daha forma şansı göremez artık
Bileti kesildi artık oynasa kime faydası olacak? Mental olarak bitmiş.Valla bu maçta mecbur oynayacak gibi sanki
Yedekten girebilecek ahmet, arda, bir de bu var
Union'un kadro valla hiç küçümsenecek bir kadro değil, bododan iyi kadrolari var
Bileti kesildi artık oynasa kime faydası olacak? Mental olarak bitmiş.
Sezona giren 25 oyunculu kadromuzu incelersek yedek kadroya yazilan bir cogu oyuncu hedefleri olan bir kulüp icin felaket görünüyor.Şu rezalet tamamen teknik kadronun eseri. Düşünün şampiyonlar liginde oynuyoruz ama 1 tane yedek oyuncumuz yok. Hepsi altyapı. Neymiş efendim kadro yeteri kadar genişmiş al sana geniş kadro hocam. Nasıl yeterince genişmiymiş? Yemin ediyorum şansa bala gidiyoruz kaç senedir, böyle planlama yapan adamlardan başarı beklemekte ne kadar mantıklı bilmiyorum