- 20 Ağustos 2017
- 23.608
- 16.064
- 1.838
Fener yenilgisinin telafisi olur da bunun pek yok. Gecen sene abuk subuk dagildigimiz yerdeyiz yine. Ayagimiza gelen firsati bu sefer tepmeyiz umarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen rölanti de bitirmeyi düşünüyor Okan maçı ama bu taksiksel kurgu ne bileyim pas yapamıyor takım ya enteresan geliyor bana. Hepi tek tek iyi pas veren adamlar, niye yapamıyolar anlamak güç.
yorgunluk degıl,derbi oldugu icin ve kadro dar oldugu icin bilerek kontrollü oynuyor daha dogrusu mecburenYorgunluk çok belli oluyor
Sallai ileride hiç birşey yapamaz. Sane'den de Barıştan da kötü oynuyor adam ileride ki ikisi de kötü diyemeyiz Barış 1 tık daha aktif Sane daha çok rölantideSingo olsa sallai ilerde iş yapardı.
Dediğin özellik 2016 sonrası selçuk inan'da da vardı. Hız, çeviklik ve mücadele düşükse günümüz futbolunda olmaz, özellikle gs'de olmazSara nın ilk geldiği dönemki performansında olmadığını biliyorum ancak bu maçta top ayağına gelince o topu kaybetmeyeceğine güvendiğiniz Sara dışında başka adam var mıydı sahada ? O kadar çöp muamalesi yapılmayı hak etmiyor bence
Tolga ve Burak??Acil oyuncu değişikliği şart Tolga ve Burak girmeli
1 puan neden yeterli degil? Diger 3 macta kesin 0 mi cekecegiz?Ilk yari vasat bir futbol izledik, rakip cok iyi bir takim olmasada baya baya kalemize yüklenebiliyor, bizde dogru düzgün firsat yakalamadan ilk yariyi bitiridik, bu maci mutlaka almamiz gerek 1 puan bence yeterli olmayabilir, yedekte kimse yok ki girip katki saglasin
Aslında tiki-taka dan ziyade biraz daha net pas geçişleri bekliyorum ben yani 1 pas 2 pas 3. de saçmalıyoruz veya mesela aatıyorum Barış Jakobs'a pas atıyor koşuyor Jakobs bir duruyor bakıyor öyle veriyor ya da ne bileyim ilk yarı sonlarında doğru Sane Torriera arasında oldu benzeri Torriera bekledi 1-2 saniye öyle verdi bu geç hareketler adamların defansının oturmasını sağlıyor. Normal ilerleyişi düşünürsek 1 pas 2 pas 3'de adamlara geri veriyoruz, yani topu ileri atalım adamlar alsın sonra biz alalım taktiği gibi birşey yapıyoruzÇünkü Okan hocayla 4. senemizdeyiz ve ister istemez kendisiyle çalışan her oyuncuya -ki çoğu yıllardır bizle- geçiş oyunu işledi artık. Biz sete oturup tiki takayla ilerlemeye çalışan bir takım değiliz, yapmak istesek bile işte bazı şeyler refleks olmuş vaziyette. Yerden veya havadan tek topla ileriye topu gönderip, ribaund alıp direkt şut veya tek pasla gol pozisyonu yaratmaya çalışıyoruz.
Alışkanlık artık.

BekliyorumMaç sonu burda ol en az 4 atacağız