⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Fener yenilgisinin telafisi olur da bunun pek yok. Gecen sene abuk subuk dagildigimiz yerdeyiz yine. Ayagimiza gelen firsati bu sefer tepmeyiz umarim.

Muhtemelen rölanti de bitirmeyi düşünüyor Okan maçı ama bu taksiksel kurgu ne bileyim pas yapamıyor takım ya enteresan geliyor bana. Hepi tek tek iyi pas veren adamlar, niye yapamıyolar anlamak güç.

Çünkü Okan hocayla 4. senemizdeyiz ve ister istemez kendisiyle çalışan her oyuncuya -ki çoğu yıllardır bizle- geçiş oyunu işledi artık. Biz sete oturup tiki takayla ilerlemeye çalışan bir takım değiliz, yapmak istesek bile işte bazı şeyler refleks olmuş vaziyette. Yerden veya havadan tek topla ileriye topu gönderip, ribaund alıp direkt şut veya tek pasla gol pozisyonu yaratmaya çalışıyoruz.

Alışkanlık artık.

Takım sarhoş gibi, Sane, Sara, İlkay, Icardi berbatlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzaktan şut çekmeliyiz. Kalecide top sektirecek hal var.

Teknik olarak kötüler ama dolaylı yoldan yavaş olduğumuz için kart aldıramıyoruz.

Bir tane sıkıştırmamız şart.

Sara nın ilk geldiği dönemki performansında olmadığını biliyorum ancak bu maçta top ayağına gelince o topu kaybetmeyeceğine güvendiğiniz Sara dışında başka adam var mıydı sahada ? O kadar çöp muamalesi yapılmayı hak etmiyor bence
Dediğin özellik 2016 sonrası selçuk inan'da da vardı. Hız, çeviklik ve mücadele düşükse günümüz futbolunda olmaz, özellikle gs'de olmaz

bu maçın analizini yaptıysak eger duran toplara extra dikkat etmek lazım heriflerin hepsi deve gibi

ilk yarının özetini spiker söyledi saranın biraz daha bağlantı oyununa girmesi gerekiyor dedi.O esnada maçın diğeri sane top kaptırıyordu.Takımda o kadar kötü oyuncu var ki şuan torreranın berbat oynadığı ki haftalardır kötü oynuyor o bile göze çarpmadı

Ilk yari vasat bir futbol izledik, rakip cok iyi bir takim olmasada baya baya kalemize yüklenebiliyor, bizde dogru düzgün firsat yakalamadan ilk yariyi bitiridik, bu maci mutlaka almamiz gerek 1 puan bence yeterli olmayabilir, yedekte kimse yok ki girip katki saglasin
1 puan neden yeterli degil? Diger 3 macta kesin 0 mi cekecegiz?

Adamlar kornerde tehlikeli jakobs da gitti topu taca vuracağına kornere vurdu

Aslanım benim zeka fışkırıyo

Sağ iç koridora adam kaçıramadık, kaçırdığımızda da Sane top atamadı. Saneyi 2 kişi tutunca, sağ iç koridora kaçanı da bir kişi tutunca ortada alan açılıyor. Sane hemen ayağından topu çıkarmalı.

Çünkü Okan hocayla 4. senemizdeyiz ve ister istemez kendisiyle çalışan her oyuncuya -ki çoğu yıllardır bizle- geçiş oyunu işledi artık. Biz sete oturup tiki takayla ilerlemeye çalışan bir takım değiliz, yapmak istesek bile işte bazı şeyler refleks olmuş vaziyette. Yerden veya havadan tek topla ileriye topu gönderip, ribaund alıp direkt şut veya tek pasla gol pozisyonu yaratmaya çalışıyoruz.

Alışkanlık artık.
Aslında tiki-taka dan ziyade biraz daha net pas geçişleri bekliyorum ben yani 1 pas 2 pas 3. de saçmalıyoruz veya mesela aatıyorum Barış Jakobs'a pas atıyor koşuyor Jakobs bir duruyor bakıyor öyle veriyor ya da ne bileyim ilk yarı sonlarında doğru Sane Torriera arasında oldu benzeri Torriera bekledi 1-2 saniye öyle verdi bu geç hareketler adamların defansının oturmasını sağlıyor. Normal ilerleyişi düşünürsek 1 pas 2 pas 3'de adamlara geri veriyoruz, yani topu ileri atalım adamlar alsın sonra biz alalım taktiği gibi birşey yapıyoruz :asd:

Geri
Üst Alt