⚽ CL 25/26 H:5 | Galatasaray 0-1 Union SG | MS | 25 Kasım | TRT 1

Saneye kizan var birde, adam ne yapsin orta sahadan birseymi geliyor. Milli takimda kimmich gibi adam var hep derine top atip sanenin hizindan yararlaniyorlar. Burda sane top alacakta kendisi hazirlayacakta. Ohoooo.

Aynen, İlkay hiç oynatamadı Sane’yi
Hep çok geriye gelip top almak zorunda kaldı
Onda da önünde 2 adam, zden ise yaklaşan boşa kaçan yok
Sonlara doğru Davinson girip kanadı meşgul edince Sane’den birkaç koşu, sıfıra inme falan gelmeye başladı
Ama bu sefer içerdeki adamlar ne yapacağını bilmiyorlardı
Bizim hocanın sistemde birbirlerine alışacaklar da, kendi kendilerine bu pozisyonda şöyle, şunda böyle yapalım demeye başlayacaklar da kaç hafta geçecek bakalım

Yasin kol zorbay veya Atilla filan yönetse su maci bize de kirmizi verirdi belki ama o golu atan at hirsizini da oyundan atardi

Aynen, İlkay hiç oynatamadı Sane’yi
Hep çok geriye gelip top almak zorunda kaldı
Onda da önünde 2 adam, zden ise yaklaşan boşa kaçan yok
Sonlara doğru Davinson girip kanadı meşgul edince Sane’den birkaç koşu, sıfıra inme falan gelmeye başladı
Ama bu sefer içerdeki adamlar ne yapacağını bilmiyorlardı
Bizim hocanın sistemde birbirlerine alışacaklar da, kendi kendilerine bu pozisyonda şöyle, şunda böyle yapalım demeye başlayacaklar da kaç hafta geçecek bakalım
Orta sahada oyunu kuracak adam yok bizde zaten. Ilkay yasli ve zaten hicbir zaman o tip oyuncu olmadi onu de bruyne yapiyordu cityde. Bizde oyunla arasi iyi olan oyuncu yunus oda sakatlandi. Yunus bizim icin okadar degerliki osimhen seviyesinde bizim icin kimse farkinda degil. Ama clde basari icin bu bile yeterli degil. En azindan bi kanat birde saranin yerine oyunu kuracak adam. Sara bizde maalesef olmadi.

Ne desek boş tüm transfer sezonlarında yapılan yanlışlar ile bu dönemler hep bu şekilde sıkıntılı geçiyor. Yarımız etmeyecek takımlara takılıp duruyoruz sonra yok öyleyiz yok böyleyiz bak yabancı spiker ne güzel gassaray diyor diye kendimizi kandırıyoruz. Büyümek için bu maçları ama böyle ama şöyle kazanmalıyız.

Güç yetiremedik evet USG denilen yene yetme bir takıma güç yetiremedik, son dakikaları sanki 3-0 yenik gibi umutsuzca izledik, futbolcular da olmayacağına bile bile lalettayin top çevirip durdular.

Yazık.

TRT'deki yorumcular verilmeyen kırmızıyı yeni çakozladı. Maçı izlemiyor mu abi bunlar?

Paniksaray dık bildigin. Sakin kalsak rahat alabilecegimiz bir macti. O kadar cok pas hatasi ve top kaptirdik ki say say bitmez.

Üşenmedim saydım tam 13 kere rakibe bacak arası atarak çalım atmaya kalktı takım

İnanılmaz gerçekten inanılmaz

Bi ara sol taç çizgisinde Sara 2 kere arka arkaya denedi.

Bi ara sane defans önünde 10 kişi adam önündeyken yapmaya çalıştı

Hepsini geçtim apo bile kafayı sıyırdı bacak arası deniyor orta yapmak için

Barışla sallai yi hiç söylemiyorum.

Kendinş antremanda sandı herkes bacak arası atana alkış tutuyolar heralde maçta da.

Bu kadar amatör ruh ilk defa gördüm.

Bodo glimt bu takımdan çok daha iyi takimdi. Bunlarda birşey yokmuş. Biz bu um edemiyoruz. Kadromuz geniş diyip takımı fiziken bitirdi. Tek haftaya dusersek duzeliriz

Haftasonu fener değil de başka bi maç olsaydı kesin yenerdik bak. Hiç zorlayamadık adamları korkudan. SAdece son 10 dakika.

Hiç üzülmesim dersem yalan olmaz.
Yoksa başımızdaki çok saygıdeğer hocamızla güle oynaya ligi de kaybedeceğiz.
Dar kadro planlaması ile 3 kulvarda başarılı olacağını düşünen adamın çoltan gönderilmesi gerekirdi.

Geri
Üst Alt