⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Adam orta saha sokacağına sol beki de çıkarıyor normal abi bunlar.

Transfer 5 ocakta başlıyor galiba. 6 ocakta first class bir stoper bir orta saha ve bir forvet gelmeli. Gerisine bakılır.
Başka türlü olmaz bu iş. Bu kadro çok çk yetersiz kaldı fiziken.

Bütün suç oyuncularda! Sevgili hocamızın as bellediği adamları gebertene kadar sahada tutmak gibi şahane bir futbol anlayışı var, kadroyu da ona göre planlıyor ya; oyuncular normal insan sınırlarını aşamıyorsa ne yapsın adamcağız?!..

Dünyanın en kötü liginde bile 60dk kondisyonumuz yetmiyor. Burada tokatlsnıyoruz

Monaco kötü falan değil bu arada diri takım. Her diri takım bize sorun çıkarıyor. Fiziksel oyun şart CL'de. Ama şunu hoca ısrarla görmüyor. Aynı kalitede 16/17 adam şart oğlu şart.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina’nın ne kadar önemli bir herif olduğunu oyundan çıktığı ikinci yarılarda ve oynamadığı maçlarda görüyoruz. Sezon başı şu adama benzer profil bir oyuncu ve sol stoper alsaydık Uğurcan’a verilen paraya çok daha iyi durumda olurduk muhtemelen. Başımızda bir yönetim ve hoca yok ki. Kendi kendine gidiyor kulüp.

Daha ikinci yarı santrasında belliydi takımın gol yiyeceği sıfır konsantrasyonla çıktılar ikinci yarıya.

Bunu ben gördüm, kenardakiler göremedi

Bu takımın kondisyonu neden sıkıntılı

Biri çıkıp sorsun şunu yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt