⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

ATM macindan puan aliriz muhtemelen, boyle de garip bir takimiz.
Sene basinda benim icin -lig asamasinda- ilk 24 hedef, ilk 16 basari, ilk 8 crème de la crème olurdu.
Kendimizi 24'e atariz gibi.
Tabi her Kasim Aralik ayinda bu kadar dusus olmasinin hesabi sorulmali.

Hayır bir de şeyi anlamıyorum Şampiyonlar Liginde herhangi bir X maçta biz neden sadece 2 stoperimiz ile oyun kurmaya çalışıyoruz? Abdülkerim & Davinson ikilisi kendi arasında oyun kursun doğrudan orta sahayı es geçip topu direk kanatlarımıza veya forvetimize ulaştıralım, bunlara Uğurcan eklensin doğrudan kanat oyuncularını veya forveti bulmaya çalışsın ee o zaman biz neden orta sahada Ilkay & Sara ikilisiyle kurguluyoruz ki?

Karşı rakip hızlı olduğunda markaj altındayken ilkay çöpe dönüşüyor.

images (19).webp

Adamlara 2 senede 40 kağıt verip 2 topçu aldık, birini adamlara karşı oynatamadık, diğerini sakat sakat oynattık, üstüne heriflere maçı verdik oradan da para kazandılar. Resmen heriflerin finansal kölesi olduk.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlara 2 senede 40 kağıt verip 2 topçu aldık, birini adamlara karşı oynatamadık, diğerini sakat sakat oynattık, üstüne heriflere maçı verdik oradan da para kazandılar. Resmen heriflerin finansal kölesi olduk.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynisini düsündüm mactan sonra.

Bok gibi bir gün geçirdim sayende okan hocam. Mal gibiydim bütün gün. Hala o son vuruş özürlüsü takıma 1-0 nasıl yenildiğimizin şokundayım.

Nasıl yenildikten ziyade nasıl 5 yemediği sorgulayın, adamların İlkay'ın girdiği pozisyondan daha net 5 pozisyonu falan var.

Allah korudu + Monaco'nun beceriksizliği başka açıklaması yok. Dün Frankfurt sonucu gelseydi aman aman düşünemiyorum ortalığı
Fiziken bitti bazı oyuncular sebeb o tabiki fakat bugun sakin düşününce 1.sebeb o degil ,kocaeli macinin aynısını yaşadık pkan hoca delirmiş gibi takimi cift forvete döndürdü işte ozaman puan alamayız dedim ve bu olayı mac sonu tek kisi bile sormuyor
Yani icardiyi oyuna almayıp berkan ahmed filan almış olsa dahi 1 puanı kurtarma şansımız vardı, ki berkan extra kosacakti eminim adamın bebeği olmus heyecanlı oynamayı bekliyor
Yani okan hoca 4 senedir hiç elestirilmiyo4 ne yonetim ne yardımcı ne taraftar haliyle hata yaptığının farkında bile degil bence

Geri
Üst Alt