Ulaş Anli
Parçalı Üye
- 30 Temmuz 2009
- 4.084
- 1.226
- 1.723
benim bu akşam clubbe bruge arsenali yenemezse yüzde 90 ilk 24 deyizİlk 24’e garanti kaldık diyen birisi vardı burda kimdi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim bu akşam clubbe bruge arsenali yenemezse yüzde 90 ilk 24 deyizİlk 24’e garanti kaldık diyen birisi vardı burda kimdi o
yan toplarda berbat bir kaleci onun dışında iyiAğzına orta açtılar şekle şemale bak
![]()
![]()
![]()
Yok sen değilsinbenim bu akşam clubbe bruge arsenali yenemezse yüzde 90 ilk 24 deyiz
Ağzına orta açtılar şekle şemale bak
![]()
![]()
![]()
artist artist geçti kaleye, elin oğlu anında koyduAğzına orta açtılar şekle şemale bak
![]()
![]()
![]()
Ağzına orta açtılar şekle şemale bak
![]()
![]()
![]()
Haklısında , Günay'ın pozisyon esnasında kafa gidik.O kadar sinir stresle çıktı ki?Bence fiziken orada kafası orada değil.Birde bu yönden bakarmısın lütfen.Kaleci yan topta gerekirse takım arkadasına bir tane çakmayi düşünmeden çikar alabileceği topta yumruğu koyar, kucaklar vs yav. Muslerayı da mı görmedin hiç be adam gerekirse dalardı stoperlere topa almaya bakmak yerine.
Iyide günay tüm yan toplarda böyle bugune özgü değilki bu adam ne zaman çıkıp alacağını, ne zaman duracagıni bilmiyor yan top tamamen 0Haklısında , Günay'ın pozisyon esnasında kafa gidik.O kadar sinir stresle çıktı ki?Bence fiziken orada kafası orada değil.Birde bu yönden bakarmısın lütfen.
Ben bu maça özgü konuştum.Senin rakip teknik direktör ile ağız dalaşına girmenin ne alemi var diye hiçbir Allah'ın kulu sormuyor,söylemiyor.Okadar sinirli girdiki oyuna , bence kafa başka yerlerdeydi.Iyide günay tüm yan toplarda böyle bugune özgü değilki bu adam ne zaman çıkıp alacağını, ne zaman duracagıni bilmiyor yan top tamamen 0
Kaleci yan topta gerekirse takım arkadasına bir tane çakmayi düşünmeden çikar alabileceği topta yumruğu koyar, kucaklar vs yav. Muslerayı da mı görmedin hiç be adam gerekirse dalardı stoperlere topa almaya bakmak yerine.
Misal takımın pili bitti diyoruz geri de çekilmiyoruz. Adamlara 3 gol pozisynu verdik. Başka bir oyuna geçelim. Kontra deneyelim tek tük .
Yok yav olurmu hic, tek bildigimiz ölü sekilde sag sola bi pas oyunu, kendi ceza alanimizin önünde. Onuda beceremiyoruz her an topu kaptirip, rakip kale önünde gecis yapacak diye kalbimiz iniyor.Misal takımın pili bitti diyoruz geri de çekilmiyoruz. Adamlara 3 gol pozisynu verdik. Başka bir oyuna geçelim. Kontra deneyelim tek tük .