⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Monaco deplasmaninda bile ezim ezim ezildikten sonra City deplasmaninda neler yapamayacagimizi görmek icin fazla futboldan anlamaya gerek yok
Hayalimde osi vs haaland gibi puandan ziyade tamamen saha ici kapismayi izleme rahatliginda olmak isterdim.

Kabus olacak cunku citye her puan lazim.

İlk maçlar yakaladığımızi atmıştık son maçlar ayaklarda güç kalmamış. Bugün osi ve torreira çok kötüydü
Osi ne yapsin ki yav.

Adama 2 kere nispeten ok top geldi, 0 yardim caprazdan anca sut denedi. Boyle maclarda Baris gecen sezon asiri yardim ediyordu Osi'ye . Herif tek basina 3 kisiyle ugrasiyor hep

Keza sane icinde gecerli.2 sine yardim hic gelmedi, nerdeyse yakin duran yoktu.

Osi ne yapsin ki yav.

Adama 2 kere nispeten ok top geldi, 0 yardim caprazdan anca sut denedi. Boyle maclarda Baris gecen sezon asiri yardim ediyordu Osi'ye . Herif tek basina 3 kisiyle ugrasiyor hep

Keza sane icinde gecerli.2 sine yardim hic gelmedi, nerdeyse yakin duran yoktu.
%45 le falan oynadı renktaş. Dar açıya sürüp durdu oysa topu çekecek mecali kalmış olsa daha net pozisyonlar olabilirdi. Daha formda bir osimhen o tarz işleri rahatlıkla yapabiliyor. Yine saneye veremediği bir pas var verse baya 3e 2 atak oluyordu bende iyi değildi bu maç özelinde zaten presste çok yapmadı

Sara yerine Belhanda olsa bugün çok rahat galip gelirdik hakikaten şu adam hiçbir işe yaramıyor ilk geldiği zaman güdümlü nokta pas atan adam şimdi sağına veriyor, soluna veriyor şut desen atamıyor aynı Szmanski gibi ilk 10-15 hafta göz boyadı sonrasında yok olup gitti.

9 puan ile çıkılsa bile averajdan elenir gibiyiz son iki maçımıza bakarsak

Sara yerine Belhanda olsa bugün çok rahat galip gelirdik hakikaten şu adam hiçbir işe yaramıyor ilk geldiği zaman güdümlü nokta pas atan adam şimdi sağına veriyor, soluna veriyor şut desen atamıyor aynı Szmanski gibi ilk 10-15 hafta göz boyadı sonrasında yok olup gitti.
Puan alman için 2-0, kazanman için 3-0la içeri girmen lazım. Sakat Yunus, ölü Icardi ve kadroda niye olduğunu kendileri bilr anlamayan Berkan, Yusuf ve Ahmed'den oluşan yedeklerle bir şey yapamazsın.

Puan alman için 2-0, kazanman için 3-0la içeri girmen lazım. Sakat Yunus, ölü Icardi ve kadroda niye olduğunu kendileri bilr anlamayan Berkan, Yusuf ve Ahmed'den oluşan yedeklerle bir şey yapamazsın.
Su akar yolunu bulur derler gün sonunda rotasyon yüzünden eleniyoruz hatasını kabul etmeyenler bugün ediyor her sene aynı hikaye her sene aynı duruma düşüyoruz.

Su akar yolunu bulur derler gün sonunda rotasyon yüzünden eleniyoruz hatasını kabul etmeyenler bugün ediyor her sene aynı hikaye her sene aynı duruma düşüyoruz.
4'de 4 yapmaya odaklanıp son iki maç fazla hasar almadan geçmek lazım. Bu işin oluru yok. Şampiyonlar Ligi seviyesinde olmadığımızı kabul edip yolumuza devam.

Eğer A.Madrid ve üstüne City'den biraz fark yiyecek olursak son dakikalarda aman Pafos 1 gol daha atmasın, aman USG Atalanta karşısında öne geçmesin falan diye kendi maçımızdan çok maçkolik falan takip edeceğiz

Yarınki maçlar bi oynansın o zaman net bir tablo çıkar ortaya. 1 puan yüzde yüz yetiyor ilk 24 için o kesin. 9 puanla çıkmamızin tek şartı city ve atletico maçından max -3 averaj yazmalıyız. Ahh usg maçından 1 puan alsaydık.

4'de 4 yapmaya odaklanıp son iki maç fazla hasar almadan geçmek lazım. Bu işin oluru yok. Şampiyonlar Ligi seviyesinde olmadığımızı kabul edip yolumuza devam.
İlk 11 tam olsa CL seviyesinde ama rotasyonları katınca CL seviyesinin yanından geçemeyiz zaten farkı yaratan o kenarda 2-3 hamle şansımız olsa şu an durum tam tersi olacakken rotasyonun yetersizliği yüzünden hem elenme noktasına geliyoruz hem de ligde ciddi sorun yaşamaya başlamıştık.

İlk 11 tam olsa CL seviyesinde ama rotasyonları katınca CL seviyesinin yanından geçemeyiz zaten farkı yaratan o kenarda 2-3 hamle şansımız olsa şu an durum tam tersi olacakken rotasyonun yetersizliği yüzünden hem elenme noktasına geliyoruz hem de ligde ciddi sorun yaşamaya başlamıştık.
Absürt örnek olacak ama eşeğin önüne aynı mesafede iki demet ot koyuyorlar. Eşek onu mu yiyeyim onu mu yiyeyim derken açlıktan ölüyor. Bizim hesap da aynen böyle oldu. İki tarafı da sivadik

Geri
Üst Alt