⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Yok yav olurmu hic, tek bildigimiz ölü sekilde sag sola bi pas oyunu, kendi ceza alanimizin önünde. Onuda beceremiyoruz her an topu kaptirip, rakip kale önünde gecis yapacak diye kalbimiz iniyor.
En son 13cü oldugumuz sezon bu sekilde oynuyorduk. Kale önünde paslasma, muslera hep oyunun icindeydi oyun kurucu gibi. Aynen o oyuna dönüstü oynumuz. Sonu hüsranla bitmisti. Böyle futbol oynanmicagini frankfurt ve dünkü mac gösterdi bize. Hicbirsey bilmiyorsan uzun oyna odimhene adam her topu indirebiliyor, en azindan top kalenden uzaklasmis oluyor ve aniden gecis baslatabiliyorsun.

çok arayacağız bu maçtaki garip rehaveti ve gevşekliği.

2. yarı mesela toplu oyunda ve ikili mücadelelerde torreira yı gören oldu mu? sara denen işlevsiz-yararsız-faydasız-skorsuz u zaten saymıyorum. ilkay zaten 50-60 dk.

orta sahamız elekti dün gece sanıyorum kimse fark etmemiş. lemina yı mumla değil özgürlük heykeliyle aradık dün.

daha da kötüsü çok kolay bir şekilde alabileceğimiz o 1 puanı telafi etmek için yırtınacağız.

çok arayacağız bu maçtaki garip rehaveti ve gevşekliği.

2. yarı mesela toplu oyunda ve ikili mücadelelerde torreira yı gören oldu mu? sara denen işlevsiz-yararsız-faydasız-skorsuz u zaten saymıyorum. ilkay zaten 50-60 dk.

orta sahamız elekti dün gece sanıyorum kimse fark etmemiş. lemina yı mumla değil özgürlük heykeliyle aradık dün.

daha da kötüsü çok kolay bir şekilde alabileceğimiz o 1 puanı telafi etmek için yırtınacağız.

Torreira bu sezon her mac oynadi galiba. O da bitti tabi.

Ortasahanin ne kadar önemli oldugunu gösteren bir mac daha.

Biz dün elendik. Atletico ve city maclarin benim acimdan yok hükmünde. Izlemicem bile maclari. HIH!

Aksam pafos, bruges, athletic ve kopenhag'in yenilgisini bekleyecegiz.
Athletic-psg
Bruges-arsenal
Villareal-kopenhag
Juventus-pafos

4'ude kaybedebilirler. Ama bu 4 maçın 2'sinden aksi sonuç cikarsa ilk 24 ruyalarimiz kabusa dönüşebilir.
hayır hiçbiri değil bizim son 24'de kalmadaki gerçek rakibimiz Qarabağ bence. Qarabağ yenerse ajax'ı bizim 1 puan almamız şart kalan maçlarda

Şu savunma arkasına attıkları topları düşününce sinirim iyicene bozuluyor. 3 senedir bir kere bile öyle bir pas görmedim bizim oyunculardan.

İlk yarı iyi oynadık gibi gözüksede esasında maç planı ile birlikte oyunun her anını çok hatalı oynadık. Monaco takımı muhtemelen seneye avrupa kupalarında mücadele edemeyecek sıralama ile ligi bitirecek vasat bir takım.

Oyunu geniş alana çıkarıp ilk yarı tüm takımı ileri geri sayısız kez koşturduk, buna gerek yoktu. Takımın 2. yarılarda düşmesi gibi bir durum yok takım 46.dakikada zaten düşmüş olarak sahaya çıkıyor. 1-0'a kadar olan aksiyonların hiç birine saha içerisinde çözüm üretemedik oysa malzeme kısıtlı dahi olsa yapılacaklar işler vardı ama bu İlkay yerine Yunus almak değildi.
1-0'dan sonra içeride 3-4 hedef adam bekler iken bir türlü uzun oynamayı beceremeyişimiz ile maçı noktaladık ve turnuvanın belki de en aciz anlarına tanıklık ettik buna Frankfurt maçıda dahil.

İlk yarı iyi oynadık gibi gözüksede esasında maç planı ile birlikte oyunun her anını çok hatalı oynadık. Monaco takımı muhtemelen seneye avrupa kupalarında mücadele edemeyecek sıralama ile ligi bitirecek vasat bir takım.

Oyunu geniş alana çıkarıp ilk yarı tüm takımı ileri geri sayısız kez koşturduk, buna gerek yoktu. Takımın 2. yarılarda düşmesi gibi bir durum yok takım 46.dakikada zaten düşmüş olarak sahaya çıkıyor. 1-0'a kadar olan aksiyonların hiç birine saha içerisinde çözüm üretemedik oysa malzeme kısıtlı dahi olsa yapılacaklar işler vardı ama bu İlkay yerine Yunus almak değildi.
1-0'dan sonra içeride 3-4 hedef adam bekler iken bir türlü uzun oynamayı beceremeyişimiz ile maçı noktaladık ve turnuvanın belki de en aciz anlarına tanıklık ettik buna Frankfurt maçıda dahil.
Tespitler herzaman olduğu gibi dogru fakat bize tespit degil çözüm lazim artik çözüm nedir ve hoca neden ısrarla ayni hataları yapiyor 4 senedir ? Bazı seyler mantıkla aciklanamiyor artik

Tespitler herzaman olduğu gibi dogru fakat bize tespit degil çözüm lazim artik çözüm nedir ve hoca neden ısrarla ayni hataları yapiyor 4 senedir ? Bazı seyler mantıkla aciklanamiyor artik

Şu aşamada çözüm saha içerisinde çözülmek durumunda bunun dışında yok ama uzun vadede çözüm Kavukçu ile Buruk'un transfer ehliyetlerinin ellerinden alınması olacaktır. Siz kimsiniz ki 2 arkadaş İtalya'ya gidip menajer ile oturup kalkıp oyuncu konuşuyorsunuz, burada 100 milyon euro'yu geçmiş bir bütçe var ve bu böyle yönetilmez yönetilirse ortaya böyle güdük bir yapı çıkar.

Ilk yarida cok iyi oynadik. Önde yapilan prese karsilik müthis paslaşmalarla ciktik pozisyonlar bulduk. Maalesef ikinci yari bir okadar kotüydük. Son paslari bir türlü yapamiyoruz baris alper ortaya dogru düzgün cikaramiyor. Bos kaleye atamiyoruz.
Okan buruk oyunu okuyamiyor

Senle Okan buruk yüzünden tartismiyormuyduk biz. Sen bile ümidi kestiysen işimiz zor
Ben ozamanda iyi oynuyoruz demiyordum sadece gönderilmesi yanlis olur diyordum ve yinede ayni durumdayiz. Hala turu gecme ve sampiyon olma sansimiz var bu durumda kimseyi gönderemesin. Ama futbol oynadigimiz yok o ayri bi konu.

Ben ozamanda iyi oynuyoruz demiyordum sadece gönderilmesi yanlis olur diyordum ve yinede ayni durumdayiz. Hala turu gecme ve sampiyon olma sansimiz var bu durumda kimseyi gönderemesin. Ama futbol oynadigimiz yok o ayri bi konu.
Valla antrenör eli degmesini istiyorum ben. Hep aynı saçmalıkları yapan birini görmek istemiyorum

Geri
Üst Alt