Faruk Özkul
Büyük Kaptan
Artik bize cok büyük bir basari getiremicegi belli oldu heleki avrupa icin. Ama dedigim gibi suan gönderemesin.Valla antrenör eli degmesini istiyorum ben. Hep aynı saçmalıkları yapan birini görmek istemiyorum
Artik bize cok büyük bir basari getiremicegi belli oldu heleki avrupa icin. Ama dedigim gibi suan gönderemesin.Valla antrenör eli degmesini istiyorum ben. Hep aynı saçmalıkları yapan birini görmek istemiyorum
Sezon sonu gitsin ben razıyım.Artik bize cok büyük bir basari getiremicegi belli oldu heleki avrupa icin. Ama dedigim gibi suan gönderemesin.
Bakalim.Sezon sonu gitsin ben razıyım.
Aynisini düsündüm mactan sonra.Adamlara 2 senede 40 kağıt verip 2 topçu aldık, birini adamlara karşı oynatamadık, diğerini sakat sakat oynattık, üstüne heriflere maçı verdik oradan da para kazandılar. Resmen heriflerin finansal kölesi olduk.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiziken bittin yenildin isteBu Monako’ya nasıl yenildik biz? İzahı yok bende..
Onu diyorum bende.. nasıl fiziken bitiyor bu takım. Hepsi fiziki güçü ile oynamıyor muydu, bay sallai jakop toreira SanchezFiziken bittin yenildin iste
Nasıl yenildikten ziyade nasıl 5 yemediği sorgulayın, adamların İlkay'ın girdiği pozisyondan daha net 5 pozisyonu falan var.
Maç 2-0 olsada dönerdi o maç zatenNasıl yenildikten ziyade nasıl 5 yemediği sorgulayın, adamların İlkay'ın girdiği pozisyondan daha net 5 pozisyonu falan var.
Valla benzin bitti takımda oyuncuların fosili çıktı. Başardı sonundaOnu diyorum bende.. nasıl fiziken bitiyor bu takım. Hepsi fiziki güçü ile oynamıyor muydu, bay sallai jakop toreira Sanchez
İlk yarısı da var oyunun. İkinci yarı sahada yoktuk zaten, o konuda haklısın. Ancak bu maça has değil ki bu durum.Nasıl yenildikten ziyade nasıl 5 yemediği sorgulayın, adamların İlkay'ın girdiği pozisyondan daha net 5 pozisyonu falan var.
Fiziken bitti bazı oyuncular sebeb o tabiki fakat bugun sakin düşününce 1.sebeb o degil ,kocaeli macinin aynısını yaşadık pkan hoca delirmiş gibi takimi cift forvete döndürdü işte ozaman puan alamayız dedim ve bu olayı mac sonu tek kisi bile sormuyorAllah korudu + Monaco'nun beceriksizliği başka açıklaması yok. Dün Frankfurt sonucu gelseydi aman aman düşünemiyorum ortalığı
Yönetimin beceriksizligi yazmışım zatenReis Nasıl yapacak birşey yok..
Görmüyornusunuz planlamadaki rezilliği.Transferdeki rezilliği.Oynanan oyundaki kepazeliği.
Her sene aynı halt oluyor.