Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.211
- 448
- 953
Barış sol bek sallai sağ bek yunus sol kanat orta saha tor sara ilkay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan solbek baslar gibi eger Jakobs olmayacaksa. Yunus cunku hazir degil 90 dakika oynayamaz su durumda. Bence onu yine ikinci yariya saklayabilir.Barış sol bek sallai sağ bek yunus sol kanat orta saha tor sara ilkay
Bana Berkan da hazır değil gibi geldi ama dediğin gibi çıkabiliriz daha iyi durumdaysaBerkan solbek baslar gibi eger Jakobs olmayacaksa. Yunus cunku hazir degil 90 dakika oynayamaz su durumda. Bence onu yine ikinci yariya saklayabilir.
Mactan önce sonucta sahaya 11 kisi cikacak topcularima guveniyorumDar geniş kadro gibi soru soracakları basın toplantılarına almazlar birsure eminim
Andersen'i alsak o oynayabilirdi bence reis yavLemina oynar mi
Reis bende şunu anlayamıyorum.Yunus nasıl hazır olmuyor.Sanki 6 ay oynamadı.Son iki maçtır kadroda değil mi bu adam.Bir ay falan kadroda olup hazır olmasınımı bekleyeceğiz.Berkan solbek baslar gibi eger Jakobs olmayacaksa. Yunus cunku hazir degil 90 dakika oynayamaz su durumda. Bence onu yine ikinci yariya saklayabilir.
Reis bende şunu anlayamıyorum.Yunus nasıl hazır olmuyor.Sanki 6 ay oynamadı.Son iki maçtır kadroda değil mi bu adam.Bir ay falan kadroda olup hazır olmasınımı bekleyeceğiz.
Yahu artık şu hazır değil yok yorgun gına geldi şu yorumlardan.
Oyuncular depar atacak adale gidecek diye ödümüz kopuyor.
Darkadrocuk köyünden selamlar...
Yolları dar, kadrosu dar, yönetime karşı taraftarının sabrı dar, hocasının mazeretlerine tahammülü dar olan gs köyünden monakosipora selam gönderiyorum heis, ne olacak