⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Barış sol bek sallai sağ bek yunus sol kanat orta saha tor sara ilkay

Lemina iptal olduguna göre

Ugurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Jacops
Torreira Ilkay
Sane Sara Baris
Osimhen

Jacops’u deneyecegiz galiba idman’a cikmis

Okan efendi hazirlan sen cikiyorsun ilk 11de

Maglubiyet yaziyorum bu maca

Ilk 24 zora girdi birinin dar rotasyon istemesi yuzunden

MS1'e yüklü girip geceyi win win kapama işindeyiz.

Dar geniş kadro gibi soru soracakları basın toplantılarına almazlar birsure eminim

Şu maçtan 1 puan alıp antalya maçını kazanabilsek o kadar rahatlayacağız ki çok kritik bir haftaya giriyoruz insallah her şey yolunda gider

Berkan solbek baslar gibi eger Jakobs olmayacaksa. Yunus cunku hazir degil 90 dakika oynayamaz su durumda. Bence onu yine ikinci yariya saklayabilir.
Reis bende şunu anlayamıyorum.Yunus nasıl hazır olmuyor.Sanki 6 ay oynamadı.Son iki maçtır kadroda değil mi bu adam.Bir ay falan kadroda olup hazır olmasınımı bekleyeceğiz.
Yahu artık şu hazır değil yok yorgun gına geldi şu yorumlardan.
Oyuncular depar atacak adale gidecek diye ödümüz kopuyor.

Reis bende şunu anlayamıyorum.Yunus nasıl hazır olmuyor.Sanki 6 ay oynamadı.Son iki maçtır kadroda değil mi bu adam.Bir ay falan kadroda olup hazır olmasınımı bekleyeceğiz.
Yahu artık şu hazır değil yok yorgun gına geldi şu yorumlardan.
Oyuncular depar atacak adale gidecek diye ödümüz kopuyor.

Yunus daha 1 ay evvel ameliyat oldu, ona ragmen tedavi suresi baya iyi gecti ve erken dondu diyebiliriz. Suan takimla 1 hafta oldu antrenmanlara cikali.

Su durumda sen onu hemen her mac 90 dakika sahaya atarsan kenardan sahaya oyuncu atamazsin tekrar. Oyuncularin antrenman yapamadigi donemler uzayinca mecbur tekrar fit olmasi icin 2-3 hafta tam takimla beraber antrenmanlara cikmis olmasi lazim. Yoksa yarin 11'de baslayabilir baslamasina ama 90 dakikayi tamamlamasi zor hele CL maci oldugunu dusunursek.

Yolları dar, kadrosu dar, yönetime karşı taraftarının sabrı dar, hocasının mazeretlerine tahammülü dar olan gs köyünden monakosipora selam gönderiyorum heis, ne olacak

Nick Offerman Smile GIF

Geri
Üst Alt