⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

Falçato singo ve jakobstan sonra bir de bizi yenerlerse monaconun evveliyatına atlarım artık biraz utanmanız olsun haysiyetsiz şerefsizler

Her sene Avrupa maclarinda ayni dönemde sacma sapan kadrolarla sahaya cikmaktan biktim gercekten. Böyle kötü kadro planlamalarini hak etmiyoruz.

Devre arasi baslayip sezon sonu devam etmek sartiyla adam akilli alternatifli bir kadro olusturmamiz gerekiyor.

1765306989639.webp

11 iyi de maçı tamamlaması mucize Jakobs, orta sahada dirençsizlik ve alternatifi olmayışı bağlayacak bizi

Evet, kadro dar. Evet, son maçta içerde yenildik. Evet, yedekler Survivor gönüllüler takımı gibi Dağhan, Furkan Murkan...

Ama o forma CLde sahaya çıktığı anda kim sakatmış, sonraki maç kiminleymiş düşünmeden kazanmaya odaklanan taraftara selam olsun.

80e kadar 0-0 giden, 85 gibi Icardi'nin atıp fişi çektiği bir maç hayal ediyorum. Saldır Cimbombom.

Benim gördüğüm monaco spor duran toplarda çok kötü eger sara guzel orta keserse why not

Yunus dışında oyuncu değişikliği yaparsak maçı kaybederiz baştan söyleyim. Koskoca Galatasaray böylesine eforlu maçta sadece 1 oyuncu değiştirme hakkına sahip resmen komedi

Şaka bir yana bu monacodan kimi aldıysak sakat çıktı tuhaf bir ekip

Geri
Üst Alt