⚽ CL 25/26 H:6 | Monaco 1-0 Galatasaray | MS | 9 Aralık | TRT 1

muhtemelen kalan maçlardan 0 puan alırız.

Sagbek singo yok

Solbek eren, kazimcan yok kronik de olmaz

Ortasa lemina kesin oynamaz

Yedek kulubesi hic yok zaten

1Puan versinler alir kacarim

Şu halimiz ile herhangi bir Avrupa takımını hele de deplasmanda yenebileceğimize ihtimal vermiyorum daha doğrusu puan alabileceğimize çünkü fiziksel harb şeklinde geçen temponun çok yüksek olduğu karşılaşmalar ve biz 4'er gün ara ile 3. sert maça çıkıyoruz bu da Şampiyonlar Ligi deplasmanı yani çok hayal kurmaya ve sonrasında takıma yüklenmeye gerek yok.
Momentum işi biraz bu ve momentum aşağıda seyrediyor. Zaten Gilloise mağlubiyeti sonrası çokta önemli olduğunu düşünmüyorum zaten 9 puan ile ilk 24'e gireriz belli ki fazlası olmayacak, olamayacak.

Teknik heyette yine iq gerilemesi mevcut. Bu macta da gecen senenin kopyalari yasanir.

Es kaza full defans ve sans faktoruyle 1-0 one gecsek bile muhtesem deha teknik direktorumuz dakika 89 da stoper cikarir x bir oyuncu alir ve sag bekimiz stopere gecer, sol kanadimiz sag beke gecer, sag kanadimiz sol kanada gecer ve x oyuncu sag kanada yerlesir takim ve bizler bunu kavrayana kadar mac 2-1 olur ve yeniliriz.

2-2 den 3-2 ye kadar ki tepkin neydi reis :asd:
!!

20250420_004427-webp.283877

20250515_190941-webp.286109

Ünyay girdi

Uğur
Sallai Davinson Abdülkerim BAY
Lemina Torreira
Sane Ilkay Yunus
Osimhen
Her zamanki gibi yedek yok gibi bir şey

Günay
Sallai Sanchez Abdul Baris
Ilkay Torreira Sara
Sane Osi Yunus

Monaco‘nun zencileri bu orta sahayi parcalar. Sol bek de yok. Maci izlemeye bile gerek yok.

Geri
Üst Alt