⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

1000046499.webp

Beraberlik de iyidir
Fazlasiyla hem de , o 1 puan playoffa tasiyacaktir buyuk ihtimalle.

Ne hayaller kuruyordum halbuki usg-monacoyu yeneriz ilk 8nfantazisi falan yapariz diye.

Tam tersi cokus yasamaktayiz.

Playoffta ters deplasman, uzun yolculuklu rakip cikarsa lige de tesir edecek fikstur olusacak

Çıkabilecek en iyi kadro Uğurcan, Singo, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Lemina, Sane, İlkay, Barış ve Osimhen olur. Kısacası Liverpool maçı kadrosu. Kenardan Yunus ve İcardi hamle oyuncusu olarak girer. İlkay mevkisine dönünce toparlayacak. Gayet iyi kadro.
-sqkndm.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstvan Kovacs aktif olarak Dünyadaki en iyi ilk üç hakemden biri diyebiliriz. Haftanın maçı içinde rahatlıkla Galatasarayımız ile Atletico Madrid arasındaki maç derim bu sebeple cuk oturan bir tercih olmuş. Güzel bir maç olsun.
20260119_132633.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MTG Arena oynuyor musun heis
Yillardir mtg ye dokunmamistim, agabeyim deli gibi oynar. En son ziyaret ettiginde yuklemistik ben de hesap acmistim gunluk gir cik bir sey olsun diye.

Benim baya cocuklugumda kaldi ama guzel (ve zor) kafadir mtg. Sararsa oyalanirim arada iste

5 haftadır yokları oynuyoruz ki Atletico bizi analiz edip karşımıza iyi bir planla çıkamasın diye

Özlenilen gsmizi bu maçta göreceğiz

11 adam sığırpress(uğurcan dahil) + 150 desibel 50 bin ıslık show ile bu maçı kazanacağız 🔥 🔥 🔥

Geri
Üst Alt