Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 13.974
- 10.027
- 1.088
Ajax maçından sonra ilk 8 hayali kuruyorduk. Hayalle yaşayanı öptüler resmen. Kasım-Aralık-Ocak kapkara 3 ay.
Geçen sene de aynısı oldu.
ilk 4 maçın ardından ilk 8 garanti diyorduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax maçından sonra ilk 8 hayali kuruyorduk. Hayalle yaşayanı öptüler resmen. Kasım-Aralık-Ocak kapkara 3 ay.
Osimhen yetişirse galip gelir ilk 24e girmeyi garantileriz maalesef
okan (6) - okan (10) - okan (8)okan (8) - okan (10) - okan (6)
İcardi 11 olur osimheni sonra sokar. Bu vasifsizligi yapar inanirimOsimhen oynarsa belki takımın performansı artar. Özellikle hücum oyuncuları Osimhen ile daha iyi bir görüntü verecektir diye tahmin ediyorum. Osimhen'in mücadele gücü ve takım oyununa katkısı da malum. Tabi onun da iyi gününde olması lazım.
Osimhen yoksa en ufak bir puan alma şansın olan bir maç değil zaten. Hocanın bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Osimhen faktörü ve isimli takımla oynanan Avrupa maçı konsantrasyon faktörü, bir de stadyuma gidecek olan taraftarımız. Başka güvendiğim hiçbir şey yok. Maçtan azıcık bir şey beklentim varsa eğer o da bu saydığım faktörlerden dolayıdır. Çok az bir ihtimal de olsa olumlu bir sonuç, ne hocaya ne de yönetime yazar. Onlar çoktan sınıfta kaldı.
Hele ki Icardi ile başlamak gibi bir gaflete düşersek eğer Frankfurt maçını mumla ararız.
Hakkımızda hayırlısı![]()
osimhen yokken yunus kanada, barış forvete yapmamız lazım. İcardi takımı çok hantallaştırıyor ona bakıp o zaman bende koşmuyorum diyordur çoğu oyuncu.Osimhen oynarsa belki takımın performansı artar. Özellikle hücum oyuncuları Osimhen ile daha iyi bir görüntü verecektir diye tahmin ediyorum. Osimhen'in mücadele gücü ve takım oyununa katkısı da malum. Tabi onun da iyi gününde olması lazım.
Osimhen yoksa en ufak bir puan alma şansın olan bir maç değil zaten. Hocanın bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Osimhen faktörü ve isimli takımla oynanan Avrupa maçı konsantrasyon faktörü, bir de stadyuma gidecek olan taraftarımız. Başka güvendiğim hiçbir şey yok. Maçtan azıcık bir şey beklentim varsa eğer o da bu saydığım faktörlerden dolayıdır. Çok az bir ihtimal de olsa olumlu bir sonuç, ne hocaya ne de yönetime yazar. Onlar çoktan sınıfta kaldı.
Hele ki Icardi ile başlamak gibi bir gaflete düşersek eğer Frankfurt maçını mumla ararız.
Hakkımızda hayırlısı![]()