⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Günay
Gökdeniz Kaan Kazımcan İsmail
Berat Mehmet
Furkan Kutucu Ada
Icardi​

Galatasaray'dır bu nelerini gördüm. Yine bir çocuk gibi heyecanla kalkıp o günü geçirdikten sonra erken vakitte tribündeki yerimi alacağım.

Liverpool maci gibi sakin, defansif, minimum hata ve 200% mucadele ile dua edecegimiz mac. Normal sartlarda ilk yarida havlu atmamiz bekleniyor, ama bir sekilde Juventus macini canlandirip topu bize sevdirecegiz. Bu macta puan almanin normal sartlarda mumkun olmadigini herkes biliyor. Sacmaladigimiz USG mi UGS mi macindan dolayi bu durumdayiz. Ayni gecen sene Dynamo Kiev, ondan onceki sene AZ Alkmaar'a karsi sacmaladigimiz gibi. Basit varken zor ile ugrasiyoruz. Ama bu sefer takim formda degil, taraftar olumsuz. Futbol sansi bizim yanimizda olmali, baska yolu yok.

Ugurcan
Sallar - Sanchez - Apo - Eren
Sane - Torreira - Lemina - Baris
Ilkay
Osimhen

kadro boyle olur muhtemelen, Yunus & Icardi sans bekler duruma gore.
Jakobs ve Singo'nun olmamasi bu tarz maclarda ciddi dezavantaj, cunku ozellikle milimetrik farkin bile gol ile sonuclandigi noktada iki as bekin olmamasi talihsizlik ve sansi baya azaltiyor.
Ikisi de kazandigimiz maclarda cok iyi oynadi.

Uzerine yedek olarak Sara da sakat, opsiyon daha da azaliyor.

Ugurcan'in devlesecegi, Osimhen'in manyak gibi top oynayacagi, Baris, Sane, Torreira, Lemina'nin da 100 dk cigerlerini yirtacagi mac olmasi dilegi ile..

Yine soğukta eziyet cektirmesinler bari bize de biraz adam gibi oynasalar

Bizim yönetim kadar taraftarından nefret eden başka bir yönetim var mıdır dünyada.

O bilet paraları ne hâlâ ya kışın ortasında biraz taraftarı düşünüp düşük tutsanıza.

Osimhen oynarsa belki takımın performansı artar. Özellikle hücum oyuncuları Osimhen ile daha iyi bir görüntü verecektir diye tahmin ediyorum. Osimhen'in mücadele gücü ve takım oyununa katkısı da malum. Tabi onun da iyi gününde olması lazım.

Osimhen yoksa en ufak bir puan alma şansın olan bir maç değil zaten. Hocanın bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Osimhen faktörü ve isimli takımla oynanan Avrupa maçı konsantrasyon faktörü, bir de stadyuma gidecek olan taraftarımız. Başka güvendiğim hiçbir şey yok. Maçtan azıcık bir şey beklentim varsa eğer o da bu saydığım faktörlerden dolayıdır. Çok az bir ihtimal de olsa olumlu bir sonuç, ne hocaya ne de yönetime yazar. Onlar çoktan sınıfta kaldı.

Hele ki Icardi ile başlamak gibi bir gaflete düşersek eğer Frankfurt maçını mumla ararız.

Hakkımızda hayırlısı 🙏

Elimize verirler skip match

Osimhen oynarsa belki takımın performansı artar. Özellikle hücum oyuncuları Osimhen ile daha iyi bir görüntü verecektir diye tahmin ediyorum. Osimhen'in mücadele gücü ve takım oyununa katkısı da malum. Tabi onun da iyi gününde olması lazım.

Osimhen yoksa en ufak bir puan alma şansın olan bir maç değil zaten. Hocanın bir etkisi olacağını zannetmiyorum. Osimhen faktörü ve isimli takımla oynanan Avrupa maçı konsantrasyon faktörü, bir de stadyuma gidecek olan taraftarımız. Başka güvendiğim hiçbir şey yok. Maçtan azıcık bir şey beklentim varsa eğer o da bu saydığım faktörlerden dolayıdır. Çok az bir ihtimal de olsa olumlu bir sonuç, ne hocaya ne de yönetime yazar. Onlar çoktan sınıfta kaldı.

Hele ki Icardi ile başlamak gibi bir gaflete düşersek eğer Frankfurt maçını mumla ararız.

Hakkımızda hayırlısı 🙏
İcardi 11 olur osimheni sonra sokar. Bu vasifsizligi yapar inanirim

Hakkımızda hayırlısı 🙏
osimhen yokken yunus kanada, barış forvete yapmamız lazım. İcardi takımı çok hantallaştırıyor ona bakıp o zaman bende koşmuyorum diyordur çoğu oyuncu.

Geri
Üst Alt