⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

favori 2 takımla oynadık 3.sü ise city yani cl için favoriler

kısa mesafeden o topu nasıl düşürdü griezmann ya .

anasındançıkarken topçu olarak çıkmış

Barış yandan yerden ortalara hiçmi çalışmıyor yav
Fwnkfurt maçında da içine etmişti

Kafamda Sara eren pozisyonu dönüp duruyor çıkamıyorum vallahi. Atsan 3 puanı alacaksın öyle bir an. Erenin donması. Saranin erene çıkarmamısi. Köşede osimhenin kahrolusu yok abi çıkamıyorum vallahi çıkamıyorum

Süper oynamasak da fena değildik ama onun ötesinde baya iyi mücadele ettik... Çok hata da yaptı oyuncular ama mücadele etmeyen yoktu bence... Özellikle erken golden sonra biraz sallandık ama fena toparlamadık. Erken golden sonra maça dönebilmek olumlu. Ha dönem dönem ikinci gol geliyor hissine kapıldık hep son anda bir ayak soktuk, bir can havliyle kaydık ettik falan ama golleri dışında rahat pozisyon vermedik. Daha net pozisyonları bulan da bizdik hatta eğer adamların çok net pozisyonlarını unutmuyorsam...

Yunus takımın en kötüsüydü maalesef. Barış 15-20dk iyi başladı bence, verimli değildi ama zorladı o kanadı ama en çabuk o yoruldu adeta ondan sonra ikili mücadele kazanamaz oldu. Lemina-Sallai-Sane maçın en iyileriydi... Sane hücumda istediği kadar yaratıcı olamadı, bazı etkili driblingleri olsa da sonuca tam ulaşamadı ama yine de iyi top taşıdı o pozisyonlarda, ondan ötesi en mücadele ettiği maçıydı muhtemelen. Sürekli defansa yardım etti, bir sürü atak kesti... Davinson ve Apokerim çok iyi başlamadılar ama ikinci yarı baskı yediğimizde çok iyi savundular, özellikle Davinson çok top kesti. Apokerim'in son dakikalara doğru kaybettiği frikiğe dönüşen top olmasa o da 2. yarı iyiydi derdim... Osimhen de keza hayli iyi mücadele etti...

Artık şu çok net tam anlamıyla Osimhensaray olduk, Takım Osimhen olmadan 3 seviye düşüyor onun varlığıyla tüm takımın direnci artıyor. Bu bir bakıma iyi çünkü en iyi oyuncuna göre oynamalısın ama bir bakıma da kötü çünkü eksikliğinde çok zorlanıyoruz. Sezon sonuna kadar ayağına taş değmesin Osi'nin takımı sırtlayacaktır yine. Bu 1 puan çok kıymetli bu kadar mücadele verilmiş bir CL grup aşamasında ilk 24'e kalamasak takımın morali bozulurdu en azından play-off oynayacağız.

bazı rtaşlara ders olmuştur
anlı şanlı Cimbom
öyle Tostos ve OB gibi adamlar yüzünden yere düşmez
Atletico kim ya dünkü bebe
yenerdik de elimizden zor kurtuldu keratalar

yönetime ve teknik heyete duyulan his ayrı
kulübe duyulan his ayrıdır

İlk 16'ya girebilmek çok çok önemli ama nefesimiz yetmeyecek gibi. 16 ya giremezsek bir sonraki tur kesin eleniriz gibi görünüyor.

Bir tur daha para kazanacağız bu güzel oldu. Her sene böyle bir tur atlasak bile yeter.

Geri
Üst Alt