- 27 Ocak 2010
- 138.923
- 105.147
- 5.648
cıyaklayıp bayılmışımNabız anlık 150yi gördü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cıyaklayıp bayılmışımNabız anlık 150yi gördü
Çıktık usta.kesin çıktık mı
Yine averajımız kötü Eray abi,ilk maç 5 yedik çünküCL son 6 maç 4 gol görmüşüz kalemizde. Biri Liverpool diğeri Atletico maçı. Bence olumlu bir iş. Genelde CL de averajimiz bok gibi olurdu
0 averaj kötü diyemem üstad. Ben -15 leri görmüş adamimYine averajımız kötü Eray abi,ilk maç 5 yedik çünkü
Ben de gördüm Eray abi ama + averajı da gördüm0 averaj kötü diyemem üstad. Ben -15 leri görmüş adamim
Yapacak bişey yok üstad bu sene büyük maçlarda ve tam kadro olduğumuzda iyiyiz zatenBen de gördüm Eray abi ama + averajı da gördüm
Onda da Ajax ve Bodo galibiyetleri ile iyi gidiyorken Union SG ve Monaco'da sıvadık.öyle veya böyle büyük takımlarla her zaman kafa kafaya oynayıp puan/lar alabilme kültürü oluştu takımda son birkaç senede
küçük maçlarda sıvamamayı nasıl öğreneceğiz acaba
City'yi mağlup ederek pozitif averaj ile grup aşamasını tamamlayalım Eray abiYapacak bişey yok üstad bu sene büyük maçlarda ve tam kadro olduğumuzda iyiyiz zaten
Sadece o değil ki geçen sene hatay maçı da vardı bir sürü var ya böyle kaçırdığıFrankfurt maçında da dikti topu aynı pozisyon
Her maçı kazanamayız yapacak bir şey yok,genel tablo fena değil puantaj olarak.He 1-0 mağlubiyet yerine 0-0 olsa iyiydi iki maç da tabii ki.Onda da Ajax ve Bodo galibiyetleri ile iyi gidiyorken Union SG ve Monaco'da sıvadık.