Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Hadi bakalım Samedim gaza getirdin sağolasınBendede yok ama Liverpool maçından önce de aynı haldeydik hiç kimsenin umudu yoktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi bakalım Samedim gaza getirdin sağolasınBendede yok ama Liverpool maçından önce de aynı haldeydik hiç kimsenin umudu yoktu.
Hadi bakalım Samedim gaza getirdin sağolasın![]()
İcardi ile baslayacak galiba ya
Kesin bilgiyse maçı izlemeye gerek yok, o saat için başka planlar yapalımİcardi ile baslayacak galiba ya
Yok ya kendi hissiyatim.Kesin bilgiyse maçı izlemeye gerek yok, o saat için başka planlar yapalım
Baba Icardi Fethiye maçında bile varlık gösteremiyor.Yok ya kendi hissiyatim.
Osimhen tendon bidi bidi
Yeni geldi bahanesi
İcardi 2 gole kral oluyor kafalari falan filan.
Sasirtmaz icardi ile baslarsa
Destekledigimden degil zaten bu fikri. Hissiyat tamamen.Baba Icardi Fethiye maçında bile varlık gösteremiyor.
Baba bu hocamızın doğru düzgün bir oyun sisteminin olmaması ile alakalı. Sistemini oturtamadı demiyorum çünkü 3 yılı devirdik.Destekledigimden degil zaten bu fikri. Hissiyat tamamen.
Ama icardinin formsuzlufundna daha buyuk problem hucuma ortasaha baglantisi olmadan cikip herkes kendi halindeyiz.
Ortasaha benim icin daha buyuk problem, surekli stpere donen toplar, kendini gostermeyenler vs