⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

İcardi ile baslayacak galiba ya

Baba Icardi Fethiye maçında bile varlık gösteremiyor.
Destekledigimden degil zaten bu fikri. Hissiyat tamamen.

Ama icardinin formsuzlufundna daha buyuk problem hucuma ortasaha baglantisi olmadan cikip herkes kendi halindeyiz.

Ortasaha benim icin daha buyuk problem, surekli stpere donen toplar, kendini gostermeyenler vs

Destekledigimden degil zaten bu fikri. Hissiyat tamamen.

Ama icardinin formsuzlufundna daha buyuk problem hucuma ortasaha baglantisi olmadan cikip herkes kendi halindeyiz.

Ortasaha benim icin daha buyuk problem, surekli stpere donen toplar, kendini gostermeyenler vs
Baba bu hocamızın doğru düzgün bir oyun sisteminin olmaması ile alakalı. Sistemini oturtamadı demiyorum çünkü 3 yılı devirdik.

Kazanacagimizi düsünüyordum ama basin toplantisinda okan hoca’yi moral olarak cok kötü gördüm

Belli ki maca cok konsantre olmus ama gergin olmasi ters tepebilir

Iyi bir basangic yaparsak taraftar da takimdan dolayi gaza gelecektir ve isin icine dahil olacaktir liverpool macinda oldugu gibi

Beraberligin de isimize yaradigini unutmadan oynamaliyiz

Kaybettigimiz maclarda berabere kalmis olsaydik play off’u iyi bir siralama da garantilemistik

Atleticoyu bir kıramadık. 2010 da hakem sayesinde elimizden kaçtılar. 2015 de biz çok kötüydük. Bu sene olacak inşallah zor da olsa.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen bir şeyler yaparsa puan , hatta galibiyet bile alabiliriz. Yoksa yok hocamız geri döndü çok şükür

Simeonenin basın toplantısını merakla bekliyorum

Alanya maçında berbat oynamamıza rağmen Live maçına dair içimde çok acayip bi his vardı.

Bu maçta maks maks beraberlik çıkarırız gibi geliyor, daha fazlasını hayal edemiyorum şu an.

Valla bu maçta bir puan kaybedersek sezon sonuna kadar en ufak bir şevk kalmaz bende..Yazık günah 3-4 senedir yüz milyonlarca Euro'ya karşılık Avrupa'da birşey yok.. Bu sene bari en azından çeyrek final görülsün..

Merkezi kalabalik tutmayi akil eder umarim okan

Liverpool macinin orta saha kurgusu cikmali

Geri
Üst Alt