⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Can niceliksel problemlerden niteliksel problemlere sıra gelmiyor.

Mesele şu anda oynanan oyundan ziyade o beğenmediğimiz oyunu oynacak adam dahi bulamamak.
İsin garip kismi o

Fener macinda acikcasi iyiydik gayet. Demek mac ozelinde motive olunabiliyor.

Su monaco maicnda bile ilk yari ile ikinci yari siyah beyaz kadar farkli yav.

Her yol kadro planlamasi ve X Y Z senaryolarina mac icinde hazirlikli olmak. Burasi sikintili cok bariz sekilde.

Son düzenleme:
İsin garip kismi da o

Fener macinda acikcasi iyiydik gayet. Demek mac ozelinde motive olunabiliyor.

Su monaco maicnda bile ilk yari ile ikinci yari siyah beyaz kadar farkli yav.

Her yol kadro planlamasi ve X Y Z senaryolarina mac icinde hazirlikli olmak. Burasi sikintili cok bariz sekilde.
Bunun müsebbibi de hocanın kendisi
Elindeki oyuncu grubundan alternatif yaratmayı ve alternatifleri hazır tutmayı bilmiyor ya da kolayına kaçıyor

Arda denen çocuğu hazırlamadan en kritik anda sahaya sürüp medet umuyor ve futbolcuyu kaybediyor

Yusuf demiri kaale bile almıyor almiyor almıyor en olmayacak yerde sahaya atıyor sonra gerisin geri çıkartıyor olacağı varsa bile oldurmuyor.

Ortasaha alternatifleri konusunda lig başlamadan Berkanı da sayan adam, şimdilerde adını dahi unutuyor

2 senedir aynı şekilde avrupadan elenmemize sebep olan Kaan'a lig başlamadan önce pek güveniyor, sonra sakatlanıp takımını eksik bıraktığında -ki biz öyle olacağını zaten biliyoruz-ah vah ediyor, ha bide sakatlamasa çok fayda verecekmiş gibi.

Neyse velhasıl hata üstüne hata

Tahminen Nijerya finale kalır. 18 Ocak olmalı. Osimhen olsa bile yorgun olacak. Bari Lemina erken elense

Bu maçı kazanırsak bizimkilere ağır söverim. Maalesef

Athletico form durumu düşükse bir ihtimal puan alırız, formdalarsa vurur geçerler maçın ikinci devresinde.

Tam kadro ve herkes fit haldeyse 3 puan için hayaller kurulur. En ufak sıkıntı varsa 1'e duacı oluruz.

Geçen sezonun kopyasını yaşıyoruz al de gruplardan direk çıkabilecekken sonradan sıvadık elemelerde tokadı yedik burada da ayni senaryo ilk 8 mümkünken saçma 2 mac kaybıyla playofa mahkum kaldık o bile şüpheli artık

Kura çekiminden beri söylüyorum LPool maçında da söyledim bu maçı alacağız rez alin yaslanın

Kalan 2 maçta 1 puan bile alınamıyorsa Okan hocaya bye bye demeliyiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atletico gibi fizik kondisyon canavarı ve 10 yıldır filan aynı hoca ile aynı oyunu oynayan, üstelik de kamyonla kaliteli ayağı olan bir takıma karşı şansımız yüzde 2 filandır. Bizim tam anti tezimiz herifler.

sabahtan beri hesap kitap yapıyorum. 2 maçı efendi gibi fark yemeden bile kaybetsek ilk 24 içinde kalıyoruz. 25-36 arasındaki hiç bir takımı ilk 24 içine koyamıyorum. saçma sapan gidip reali bayerni falan deplasmanda yenecek takım çıkmazsa ki ihtimal vermiyorum, ilk 24 içindeyiz %90. atletico maçında ne olursa olsun puan almalıyız. evimizde yenilmemeliyiz tabi ki.

Geri
Üst Alt