- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Hayır o @Gökhan Aytepe idiDün de alicaz demiyor muydun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır o @Gökhan Aytepe idiDün de alicaz demiyor muydun
Hocam bir sey sorabilir miyim... kulübemiz yetersiz gs seviyesinde degil anadolu ttakimi seviyesinde ya da alt lig seviyesinde demek yerine bal ligi seviyesinde deyince ne oluyorrezalet skor istemiyoruz 0-3 yapsınlar efendi efendi top çevirip sakatlık vs olmadan 90 dakikayı bitirsinler. bu saatten sonra CL hayal artık lige odaklanmak lazım . kulubemiz bal ligi seviyesinde zaten
anadolu ligi seviyesinde değil. ben bal ligi seviyesinde görüyorum . abartmıyorum icardi'yi halı sahaya çağırmam mesela. sahada yürüyor . diğerleri de pek farklı değil kaleci günay hariç.Hocam bir sey sorabilir miyim... kulübemiz yetersiz gs seviyesinde degil anadolu ttakimi seviyesinde ya da alt lig seviyesinde demek yerine bal ligi seviyesinde deyince ne oluyor
Şifremi biliyor girip yazmış kerata
Aldık ya lanHayır o @Gökhan Aytepe idi
Ulan doymadın kolpalara beKura çekiminden beri söylüyorum LPool maçında da söyledim bu maçı alacağız rez alin yaslanın
Sigirpress yazını kaldir sinirim bozuluyorusgye monacoya gol atamayan takım atleticoyu yenecek hea