⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Atletico zor takım. Malesef 1 puan alırsak süper sonuç olur. Çok ters bize bunlar şu an için.

1765373265639.webp

rezalet skor istemiyoruz 0-3 yapsınlar efendi efendi top çevirip sakatlık vs olmadan 90 dakikayı bitirsinler. bu saatten sonra CL hayal artık lige odaklanmak lazım . kulubemiz bal ligi seviyesinde zaten

rezalet skor istemiyoruz 0-3 yapsınlar efendi efendi top çevirip sakatlık vs olmadan 90 dakikayı bitirsinler. bu saatten sonra CL hayal artık lige odaklanmak lazım . kulubemiz bal ligi seviyesinde zaten
Hocam bir sey sorabilir miyim... kulübemiz yetersiz gs seviyesinde degil anadolu ttakimi seviyesinde ya da alt lig seviyesinde demek yerine bal ligi seviyesinde deyince ne oluyor

Hocam bir sey sorabilir miyim... kulübemiz yetersiz gs seviyesinde degil anadolu ttakimi seviyesinde ya da alt lig seviyesinde demek yerine bal ligi seviyesinde deyince ne oluyor
anadolu ligi seviyesinde değil. ben bal ligi seviyesinde görüyorum . abartmıyorum icardi'yi halı sahaya çağırmam mesela. sahada yürüyor . diğerleri de pek farklı değil kaleci günay hariç.

Dünkü PSV maçından sonra bu maçtan beklentim 0.
3 tane golden fazla yemeyiz umarım.

usgye monacoya gol atamayan takım atleticoyu yenecek hea

Mucizeye ihtiyacımız var formsuz bir dönemdeyiz ama maça daha çok var performans artışı olabilir

Yeneceğimiz yok bari averajı bozmayalım. 9 puan yetebilir belki ama averaj önemli kalacak.

Enseyi karartmaya gerek yok, bu zamana kadar sakatlar iyileşir ve üstüne yeni oyuncular da sakatlanmazsa iç sahada kafa kafaya oynayabiliriz. En önemlisi fizik olarak düşmemiş olmak, umarım herkes en iyi sağlığında veya formunda olur.

USG ve Monaco gibi eksik ya da tam formda olmadan yakalanırsak Atleti bizi perişan eder, makine gibi takımlar.

İnsanlar sanıyorki 21 Ocak ta kadro dolu oyuncular formda olacak. Eminim yine kenarda yedek olmayacak.

45 dakikalik takim olduk, ilk yari ne sonuc cikarsa ciksin ikinci yari icimizden gecerler

Geri
Üst Alt