⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Ya koray gok artik rutini az degistir ya

Kamera yamulmus
Defter sayfalari
Abone ekmek su

Rutinlerini asman lazim artik

koray gök sabahın köründe seda sayan gibi niye program yapıyor

Her zaman , her şartta
Ülkemize bir gurur daha yaşatalım
HAYDİ CİMBOM !

GIF by Galatasaray

Hiç ümidim yok 3 farkla kaybetsek şaşırmam. ;(
2 aydır şu takımın maçını izlemek gram zevk vermiyor

ŞL'de en son oynamak isteyeceğimiz 4-5 ekipten biridir herhalde. Bayağı formda adamlar.

Karakter koyarsak sahaya her şey olabilir. Şu önümüzdeki iki maçta 0 puan da beni şaşırtmaz 6 puan da. Hakkımızda hayırlısı diyelim.

Singo oynarken Sallai hic 10 numarada denenmis miydi? Yetenek bir kenara presste ve sut denemelerinde etkili olurdu..

Monaco ve diğer maçı kazanmış olsaydık son 8 şansımız varmış ciddi ciddi. Uefayı kazandığımızda 12 yaşındaydım. Hala çok iyi hatırlıyorum, her maç benliğimize işlemiş. İnş aynı heyecanı görmek ve Avrupada bir kupa sevinci daha yaşamak hepimize yakın zamanda nasip olur. Bambaşka bir heyecan. Uefa finali, sonra süper kupa heyecanı yok böyle bir şey.

Yunus yerine İlkay oynatırım ben olsam. Yunus uzun zamandır formsuz ve sonradan girdiği zaman oyuna enerji getirebilir.

Singo oynarken Sallai hic 10 numarada denenmis miydi? Yetenek bir kenara presste ve sut denemelerinde etkili olurdu..
Salai bek oynarken rakip baskısı olmadığı zamanlar da bile çok kötü tercihler yapıyor. Yıllarca kanat oynayan birinin bu kadar kötü tercihler yapması inanılır gibi değil. Mücadele ve fizik gücüne lafım yok ama isabetli orta vs sıfır.

Salai bek oynarken rakip baskısı olmadığı zamanlar da bile çok kötü tercihler yapıyor. Yıllarca kanat oynayan birinin bu kadar kötü tercihler yapması inanılır gibi değil. Mücadele ve fizik gücüne lafım yok ama isabetli orta vs sıfır.
O yuzden merkezde kolay yorulmayan dinamik adam denenmez mi diye dusunmedim degil acikcasi. Orta sorumlulugunu minimumda tuttugun sutlari deneyen adam olabilirdi belki. Yaraticilik cok kotu ayri konuda

Singo olsaydi misal yunus/ilkay yerine baslanabilirdi ama gereksiz faul sorunu da var.

Ligde denenebilirdinen azindan uygun maclarda. Vardi sanki oyle bir mac ama aklimda degil su an

Geri
Üst Alt