⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

O yuzden merkezde kolay yorulmayan dinamik adam denenmez mi diye dusunmedim degil acikcasi. Orta sorumlulugunu minimumda tuttugun sutlari deneyen adam olabilirdi belki. Yaraticilik cok kotu ayri konuda

Singo olsaydi misal yunus/ilkay yerine baslanabilirdi ama gereksiz faul sorunu da var.

Ligde denenebilirdinen azindan uygun maclarda. Vardi sanki oyle bir mac ama aklimda degil su an
Barış 8 numara olsaydı o dinamizm ile bambaşka bir oyuncu olabilirdi diye düşünüyorum. Salai de dinamik bir adam evet.

Atletico takır takır oynayan bir takım değil. Rakibini tamamen uyutuyor. Ancak eğer ciddiyeti 5 dakika dahi elden bırakırsan kalende 2 gol görürsün. Tüm ciddiyetimizle bu maçı oynarsak beraberliğin çok zor olmadığını düşünüyorum.

Bu moddayim, totem tezahuratim

Yenilirsek , kesin transfer kazığı yeriz

Olur da kazanırsak ve ilk 8 imkanı doğarsa matematiksel olarak, City maçı ne maç olur ama.

Kanat beklermize güvenmiyorum eğer savunma aksiyonlarında başarılı olabilirlerse çok kolay pozisyon veren Atletico'ya karşı en az 2 gol bulabileceğimizi düşünüyorum.
Bu maç özelinde ciddi beklentiye sahibim, erkenden tribündeki yerimi alacağım :)

Çok sabırlı olmalı ve maçı tutmalıyız. Gerekirse uzun süre 0-0 gitsin ama acele etmememiz lazım. Hele ki 10 kişiyle Allah ne verdiyse abanırsak işimiz zor. 1-0 geriye düşsek dahi dengeli oyundan vazgeçmemeliyiz. Kırılmamalıyız.

iyi ki erken oynayanlardan birisiyiz bu aksam. vakit geçmiyor ofiste su an.

Geri
Üst Alt