⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Muhteşem bir akşam olacak ve Rams Park bu akşam Real Madrid, Juventus, Manchester United ve Liverpool gibi devlerden sonra bir dev takıma daha cehennem olacak. Osimhen, Sane, Barış, İlkay, Yunus, Torreira ve Lemina gibi isimlere çok güveniyorum. Savunmaya da öyle. Haydi.
20260121_120349.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günlerden Avrupa Fatihi Galatasarayımız. Rams Park cehenneminde rakibimiz Atletico Madrid. Tıpkı Liverpool maçından önce olduğu gibi karamsar bir hava var ama inşallah yine Galatasarayın ne kadar kaliteli bir kadroya sahip olduğunu herkese göstereceğiz. Saldır Cimbomum
20260121_120256.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hissizlik var nedense dün alınan sonuçlardan sonra nedense az şansımız kaldı gibi modum düştü atl sıkıntılı takım bize en ters gelen cinsten hemde 10 küsur yıllık oturmuş bir sistem ve teknik direktör devamlılığı var çok büyük futbol şansımızın olması gerekiyor bugün bu adamlar ilk 15 dk da 1 gol atarsa ikinciyi atmaya gelmez bile 90 dk top gibi oynarlar bizimle
Öyle ya da böyle Osimhen Sane BAY gibi anomaliler varken her şey olabilir ama beni asıl korkutan 60. dakika sonrası.

Bu arada benim ilk 11'im farklı

Uğurcan
BAY Davinson Abdülkerim Eren
Lemina Torreira
Sane Ilkay Sallai
Osimhen

60'dan sonra enerji lazım olacağı için Yunus elzem.
Sakatlığını gerçekten atlattı ise Sara + daha Istanbul'da olup olmadığını bilmediğim Jacobs ikilisi 60 70 arası girer.

Otobus yayini falan yok mu 30 dk kala mi gitcek takim stada

"Sokarım maçına izlemem bile"den, "izlerim ama öylesine izlerim, çay içerim salep içerim"e , şu an, "akşam olsa da hayvan gibi içsek sıçsak koyucazz"a evrildim.

milyonlar bu maçı izleyecek eyvah eyvah eyvah

Geri
Üst Alt