⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Adamlar hiç terlemedi gibi geldi bana çok rahat ileri geri yapıyorlar. Biz ise Çanakkale geçilmez şeklinde bi oraya ni buraya holdur holdur koşuyoruz. 2. Yarı nefes yetmez gibi

Ayrıca Atl Madrid, Sane ve Osimheni durdurmakta çok zorlanıyor ve hatta durduramıyor, doğru vuruşlar yapsaydık farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. bundan yararlanmalıyız bir şekilde.

Adamlar çok rahat pozisyona giriyor. Bu kadar önde oynamak beraberlik bile yetecek belkide

Sanemiz elit topcu nazar deymesin

BAY'ın neredeyse birebir Frankfurt maçındaki gibi kaçırdığı pozisyonda delirdim çıldırdım

Bu arada heriflerin kondisyonu inanılmaz iyi bizimkiler 35'lerde falan geberiyorlardı az kalsın yorulmuyorda namussuzlar nasıl bir ciğerleri varsa

Renktaş katılmıyorum hatta git gele daha fazla devam edemeyecekleri için tiki takaya döndüler 10 dk

Biz şu an insanüstü mücadele veriyoruz

İlkay girsin aynen 15 dakika sonra guliano ese ese gider orta sahadan

İlk yarı en iyi isimler

Lemina
Sane

En kötüler
YUNUSSSSS
EREN

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jr simeone çok fena hırpaladı savunmayı

Sane de karşılık verdi sayılır ama

Şu Arjantinli Yusuf Demiri sakın almayın sakın

Iki takimin arasinda daglar kadar fark var kadro farki degil TD farki, herifler Fifa oynar gibi paslasiyor ceza sahasina kadar öyle rahat oyniyabilyorlarki inanilmaz, misal biz defansa cekilince adamlar tek pasla hizli hizli cok rahat bir sekilde üstümüze geliyorlar, biz atak yapinca Atletico defansa cekilince üc bes pas sonra son cözüm ceza sahasina orta , ordada sirf Oshimhen var ve etrafinda iki üc rakip oyuncu. Biz pres oynuyu deneyip bos yere yoruluyoruz adamlar pas oyunu ile cok dengeli oynuyor, su sekilde 60 dan sonra pilimiz biter.

Eren korkunç yetersiz, Yunus ve Barış da öyle, yani biz bu seviyelerde bunlarla hiçbir yol alamayız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baris ne derbide gol atar ne milli macta ne avrupada getirin bi antalyaspor barisim sov yapsin keske satsaydik sunu agizimiza sicti resmen

Geri
Üst Alt