Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.135
- 48.950
- 2.968
Onlarında 3 puan aldığı senaryo. Fikstürlerine bakmadım gerçiOnlar bizi ilgilendirmiyor altimizdaki hiyarlar düşünsün onlar eleniyor çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarında 3 puan aldığı senaryo. Fikstürlerine bakmadım gerçiOnlar bizi ilgilendirmiyor altimizdaki hiyarlar düşünsün onlar eleniyor çünkü
Komik bir yorum ilk golu sane sayesindeattik ilk yarinin en iyi oyuncusuydu ikinci yari dustu.Sane'nin 90 dakikada girmediği kadar pozisyona 20 dakikada giren Sara'dan ben razıyım. Kazık arıyorsak bu hali ile Sanedir kazık.
osimhen yoktu rdaş önem falan değil , takımı oynatanda osimhen , ateşleyende osimhen, havaya sokanda osimhen lideride osimhen ağası da paşasıdaMüthiş oynadık. Atletico pozisyon bile vermedik. Ah şu maça verdiğimiz önemi Usg ye falan verseydik 3 puan daha vardı.
Bizim takımda skorer ayak pek yok işte. fb aynı pozisyonları yakalasa talisca, asencio falan atmıştı onlarıİlk yarı barış, son dakika sara şaka gibi düzgün bir şut çıksa maçı almıştık
Noldu şimdi toplayıp açıklasın birisi çok karışık her şey
Plase yok herifte ille ayakustu....hadi abicim hadi getir 30-40 ı yolun açık olsun selametle
![]()
![]()
Barış hiçbir zaman o eşiği aşamayacak belli olduhadi abicim hadi getir 30-40 ı yolun açık olsun selametle
![]()
![]()
Beklemese koşsa yine atacaktı golüEren büyük beyinsiz
24 de kaldık diye sevinenler var.atletico'dan puan alan liverpoolu yenen ajax deplasmanını 3-0 kazanan takımın ilk 8den bu kadar uzak olması zoruma gidiyor
Ver işte aşağıya boş kaleye atsın. Ah be
Yedek degil dogrudan 11 yazilani lazim sol Kanada.Yedek kanat almadık diye bir sürü maçı alamadık.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi