Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.586
- 90.168
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kale bos ya, sara dan daha fazla hatasi.sara kadar eren de suçlu uyumuş resmen
üstat sen de çok şey istiyorsunDa olmadi abi iste, pozisyon kacabilir ama ic saha macinda toplasan 3 tane sans yakalamissin.
Planli bir hucumla degil, oyunun akisindan dogan sanslar olmasi benim canimi sikan kisim.

Ben de aynı düşüncedeyim rengim. Oyun iyi değil. Sebebi ileri uçta mertens gibi bağlantı yapacak oyuncu olmaması. Artı yunusun barışın verimsiz hali.Oyundan memnun değilim. Fakat iyi mücadele etti oyuncular. Çok önemli 1 puan. Bu takıma transfer yapın ulannn transfeeerrr Torreira'nın yedeği İlkay değil. Delireceemmmmm
Gel Okan gel, al bak al sana puan 0.City'den puan alabilir miyiz?
şuan avrupa 16. olan bir GALATASARAY var. Devlerle mücadele ediyoruz!2-3 üst düzey Adam ile çok manyak takım oluruz.
Bu Osimhen bize nasil geldi halen hayretle bakıyorum. Herif banko oynar her takımda
Karilara bakmaktan görmüyordurPostumu likesız bırakma @Oğuzhan Sesko
CL de istiyorum abi, her seferinde de hayal kirikligi yasiyorum zaten anasini satayim.üstat sen de çok şey istiyorsun
daha antep'e planı pozisyona giremiyoruz.
doğaçlama gidecek işte
buna alışalım
evlatçılık başka bi açıklaması yok ligde kazımcan oynamazsa okan hakkında ki düşünceler daha da netleşecek herkesteEren in maçı tamamlamasını açıklayabilecek biri var mı ?
City maçı güzel şeylere gebe rtaş. Bekleyip görelimAbartma renkdaş. 10 puan ile gruptan çıkmamız lazım o maçı hesaba bile katma
Biz zaten genelde planlı hücum ile pozisyon bulmuyoruz ki pres ve top kapmalarla pozisyon buluyoruz. Takımda skorerliği iyi oyuncu fazla yok. Aynı pozisyonlar asencio taliscaya gelse büyük ihtimal golDa olmadi abi iste, pozisyon kacabilir ama ic saha macinda toplasan 3 tane sans yakalamissin.
Planli bir hucumla degil, oyunun akisindan dogan sanslar olmasi benim canimi sikan kisim.
Katılıyorum ama fb maçı sebebiyle bazı oyuncuları riske atmadık. Taraftar takımda çok motive değildi.osimhen yoktu rdaş önem falan değil , takımı oynatanda osimhen , ateşleyende osimhen, havaya sokanda osimhen lideride osimhen ağası da paşasıda