⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Gemini ile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Analizi Top 24 Yolu :

Eğer Galatasaray 10 puanda kalırsa, elenmesi (yani 25. sıraya düşmesi) için altındaki takımlardan tam 9 tanesinin onu geçmesi gerekir. İşte bu "kara senaryonun" gerçekleşme ihtimali ve detayları:

1. Galatasaray'ı Geçmesi Çok Muhtemel Takımlar (Zaten yakınlar)​

Bu takımlar birer galibiyet veya beraberlikle Galatasaray'ı altına alır:

• Qarabağ (10 Puan): Şu an averajla arkada ama son maçta 1 puan bile alsa Galatasaray'ı geçebilir.
  • Marseille (9 Puan): 2 maçı var (Liverpool ve Benfica). 2 puan alması yetiyor.
  • Juventus (9 Puan): 2 maçı var (Barcelona ve Paphos). 2 puan yetiyor.
  • Bayer Leverkusen (9 Puan): 1 maçı var. Kazanırsa 12 puanla geçer.
  • Monaco (9 Puan): 1 maçı var. Kazanırsa 12 puanla geçer.
Buradan şimdiden 5 takımın Galatasaray'ı geçme ihtimali çok yüksek.

2. Galatasaray'ı Geçmesi İçin "Mucize" Gereken Takımlar​

Galatasaray'ın 25. sıraya düşmesi için aşağıdaki takımların da toplu halde kazanması lazım:

• PSV (8 Puan): 2 maçı var. En az 3 puan almalı.
  • Olympiakos & Napoli (8 Puan): Son maçlarını mutlaka kazanmalılar.
  • Benfica (6 Puan): 2 maçı var. Galatasaray'ı geçmesi için 2'de 2 yapıp 12 puana çıkması lazım (Çünkü 10 puanda Galatasaray'ın averajı muhtemelen daha iyi kalır).

3. Elenme Senaryosu (Matematiksel Olasılık)​

Galatasaray'ın 10 puanla elenme ihtimali %10 civarındadır. Neden mi?

1. Rakipler Birbirini Kırıyor: Örneğin Marsilya ile Benfica birbiriyle oynayacak. İkisinin birden maksimum puan alması imkansız.
  2. Zor Fikstürler: 24. sıradaki Napoli ve 23. sıradaki Olympiakos'un son maçları çok zor takımlara karşı.
  3. Averaj Faktörü: Galatasaray'ın şu anki averajı (0), arkasındaki birçok takımdan (Olympiakos -5, Napoli -5, Kopenhag -6) çok daha iyi. City'den tarihi bir fark yenmediği sürece bu averaj koruması sağlar.

4. Eğer 10 Puanla 23. veya 24. Olursa Kiminle Eşleşir?​

Eğer bu kötü senaryo gerçekleşirse ve Galatasaray kıl payı Top 24'e girerse, Play-off turunda "Seri Başı" olamaz. Bu da şu devlerden biriyle eşleşeceği anlamına gelir:

• Liverpool (Şu an 11. ama yükselebilir)
  • Inter (10. sırada)
  • Atalanta (9. sırada)

Özetle:​

City'ye yenilsek bile %90 ihtimalle Top 24'te kalırız. Ancak 10 puanda kalmak, bizi tablonun en altına iteceği için bir sonraki turda Inter veya Liverpool gibi bir "canavarla" eşleşmemize neden olur.

Eren'in uyması daha büyük handikap adam yaptı vuruşunu olmadı sekti geriden gelen adam onun önüne geçiyor,bir de en hızlı oyuncularımızdan biri. Ama bu ara Eren 'i geriye götürmüş bariz.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eren topun oraya geleceğini tahmin edemeyebilir o an. O yüzden kızamam

Eren'in uyması daha büyük handikap adam yaptı vuruşunu olmadı sekti geriden gelen adam onun önüne geçiyor,bir de en hızlı oyuncularımızdan biri. Ama bu ara Eren 'i geriye götürmüş bariz.

Kutucu olsa ya da tam ters kanatta sallai olsa goldü

Hatta iddaa ediyorum, kazimcan da bile goldu.

Ereni niye kanat gibi birakiyorsun ki oyunda, adam zaten vasati asamadi.

3-0 kaybederizi düşünüyordum

Son atakta Sara o şutu gol atabilse yada sol tarafına bıraksa gol olur 2-1 alırmıyızı rüyamızda görecek milyonlar olacaktır.

bu ilk 24 eski sistemle UCL'den 8-9 puan alıp UEL'e düşmeye benziyor. Yani eski sistemin top 16'ya kalmasıyla bir tutmamak lazım başarı yönünden. Bundan sonra tur geçersek başarı olacak. Geçmesek de kafi şimdilik düzgün idman olmadığı, rotasyon iyi yapılmadığı kadro geniş olmadığı sürece avupada max bu kadarız kabul etmek gerekir.

Ya o net planlama hatası. Kanat oyuncusu yok . Barış da kötü oynuyordu çıkması iyi oldu. İşte bir tane kanat yedeği olmazsa böyle oluyor.

bu ilk 24 eski sistemle UCL'den 8-9 puan alıp UEL'e düşmeye benziyor. Yani eski sistemin top 16'ya kalmasıyla bir tutmamak lazım başarı yönünden. Bundan sonra tur geçersek başarı olacak. Geçmesek de kafi şimdilik düzgün idman olmadığı, rotasyon iyi yapılmadığı kadro geniş olmadığı sürece avupada max bu kadarız kabul etmek gerekir.
3 iyi transfer yaparsak ilk 16 icin sansimiz var.

Aga barış bugün yokları oynadı ve yorgunluktan dili dışarı da kaldı. Yedekten kutucu sokacağına çift bekle takımı diri tutmaya ve savunmayı sağlama almaya çalıştı. Tamam eren golde hata yaptı ben de sövdüm de yedirdiği gol sonrasında öyle fahiş bir hata yapmadı... Yani ben maç içinde davinson ve apo nun pas hatalarına çok daha fazla sinirlendim. Herkesin "0" dediği maçtan "1" puan alıp üst tura çıkıyoruz ve bunu en kötü dönemimizde yapıyoruz. Biraz da sevinin arkadaş yav

Ulan çok iyiydik be sesim kısıldı valla şu maçın son saniye golüyle bitmesi lazımdı kahroldum yemin ederim perişan haldeyim arabayi suremiyorum

Geri
Üst Alt