⚽ CL 25/26 H:7 | Galatasaray 1-1 Atlético Madrid | MS | 21 Ocak | TRT 1

Sezon basi plansizliktan USG maci resmen gume gitti. Dunya kadar eksikle oynadik, cok sanssiz bir donemdi. Normal kadromuz olsa yenerdik.

Hocamız transfer isteyen taraftara tepki gösterip kadromuzun yeterli olduğunu iddia ediyor üstüne maçları 12 kişi mi oynayacağız diyordu. Sonra sahaya sürecek 12 kişi bulamadı..

Lig şampiyonlar ligi kupa süper kupa ve hatta oyuncularımızı yediği için afrika kupası.. Bu kadar farklı kulvar.

Biz bunları gördük hocamız göremedi.

Futbolu bilmiyen okan hoca nasil simeone gibi birini elinden kacirabilir?
Nasil nasil nasil???

kucumsemeye calisanlar var ama bizim grupta baska bir turk takimi olsaydi bu kadar puan toplayamazdi Atl ve liverpooldanda fark yerdi bu kadar basit
Çünkü Türkiye'de Avrupa kupalarında bizden başka başarılı bir takım daha yok ve olmayacak ta!! Daha büyük başarıları da yapacak olan bir takım varsa o da yine biziz! Fakat her daim söylediğim gibi özellikle Ş.Ligi malesef Türk Td lerin arenası değil! Olmuyor, bir şekilde o elit standardı ya kala yemiyorlar. Okan da malesef bu ayarda. Kompleksi, sıkıntılı ve sorunlu bir karakter. 3 sene ligi domine etmişsin, artık çoğu konuda teknik, taktik, mental vs uzmanlaşmış olman gerekirken 5 kulvarda futbolcun oynayacağı bir serüvene 2 stoper ve 1.5 forvetle başlıyorsun. Takır takır oynayan bir takımın olması gerekirken sürekli futbolcu gönderiyorsun, elindeki özellikle yerlilerden verim alamıyorsun! İyi bir 11 le çıkınca neler yapabildiğimiz ortada, ama her zaman bu 11 le oynayamayacağımızı 5 yasindaki çocuk bile bilirken rotasyonulu bir kadro kurulmamasının sıkıntılarını sanırım çok iyi anlamışızdır. Ben transferin son gününde kafayı yedim kadro takviyesi yapılmadığında ve bu kadronun patlayacağından adım gibi emindim. Neyse bir şekilde gruptan çıkarız sonrası için de umarım en iyisini yaparız ama gelecek sezon bu takımı daha elit bir yabancı hocaya teslim etme zamanı geldi!

Kafa kafaya bir maçtı seyir zevki de yüksekti tebrik ediyorum ekibi de takımı da.

Bir kez daha gördük ki bize avrupanın top kulüpleri kök söktüremiyor ama ufakları içimizden geçiyor

Şuradan 1 puan çıkarmak iyidir iyi

Bu mantıkla Monaco ve USG maçlarından da puan çıkartsaydık ilk 8 konuşuyorduk belki de

Hele ki USG bildiğin göztepe ayarında filan bir takımdı

G_OiRLPW8AAMlLS.webp

İnsan şuna üzülüyor; karşındaki Simeone 5 oyuncu değişikiliği yaptı, sen 2. Bu kadar tempolu maçta anca 2 kişi değiştirebildin. Ne kadar acı bence. Bu arada yunus 10 numara pozisyonunda oynadığı zaman lemina ve toreira ya ekstra yük biniyor. Dün onu da detaylı bir şekilde görmüş olduk.

İnsan şuna üzülüyor; karşındaki Simeone 5 oyuncu değişikiliği yaptı, sen 2. Bu kadar tempolu maçta anca 2 kişi değiştirebildin. Ne kadar acı bence. Bu arada yunus 10 numara pozisyonunda oynadığı zaman lemina ve toreira ya ekstra yük biniyor. Dün onu da detaylı bir şekilde görmüş olduk.
insan neye üzülüyor biliyor musun senin gördüğünü bizim ekip görmüyor veya umursamıyor

Geri
Üst Alt