⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Şampiyon olduktan sonra bu sene CL de ilk 24 e kalalım dedik.

Osimhen, Sane teansferleri ve kurada rakipleri görünce acaba ilk 16 olur mu dedik.

Frankfurt'tan 5 yiyince ilk 24 olsun bari dedik.

Liverpool, Bodo ve Ajax galibiyetleri ile ciddi ciddi ilk 8 hayal ettik.

Usg ve Monaco mağlubiyetleri ile kendimize geldik ve ilk 24 hedefine döndük.

Atletico beraberliği ile ilk 24 e kaldığımızı bugün anladık.

City maçı bize gerçekleri yüzümüze vurdu.

Liverpool
City
Atm maçları normalde max 1 p
Diğer 5 maç 15 olması gerekiyor
Cl de ki misyon bu olmalı ,babalaeı yenme üzerine kuruyor hoca ve topçular ,faydası yok ,o işi kalıyorsan play of ve sonrasına bırakacaksın maç maç

O yüzden büyüklerle hemen oynayacağımız bir fikstürü beklemiştim

Haydar abi 26. şampiyonluk geliyor mu

Bu sene daha ince dengede şampiyonluk çünkü ligdeki derbilerde, sert maçlarda önceki sezonlardaki kadar başarılı değiliz, güven vermiyoruz... O yüzden ben şansları yakın görüyorum, tabi iki takımın son transferleri ve onların katkıları da belirleyici olacak... Tabi olası sakatlıklar da, özellikle bizim bir iki kritik derinlik sorunu olabilecek mevkide... Yine de özellikle bir noktada CL'den elendikten sonra yine lig ritmimizin yükseleceğini ve zor maçları daha kolaya çevirebileceğimizi düşünüyorum... Ancak tabi FB de ritim yakalarsa (ki bence yakalamaları çok olası, hele hakem ittirmeleri devam ederse) kafa kafaya bir yarış geçebilir... Avrupa'da bir tur daha geçersek olası puan kayıplarımız artabilir...

Liverpool
City
Atm maçları normalde max 1 p
Diğer 5 maç 15 olması gerekiyor
Cl de ki misyon bu olmalı ,babalaeı yenme üzerine kuruyor hoca ve topçular ,faydası yok ,o işi kalıyorsan play of ve sonrasına bırakacaksın maç maç

O yüzden büyüklerle hemen oynayacağımız bir fikstürü beklemiştim
Bu mantık, bakış açısı bence doğru değil. Senin o ara ligdeki fikstürün, rakiplerin ligdeki fikstürü, puan durumları, sakatlık durumları falan her şey hedef maçları değiştirebilir. Biz Bodoyu yendik, Bodo gitti City ile Atleticoyu yendi, biz de Liverpoolu yendik ama USG de geldi bizi yendi. Liverpoola yenilmiş olsak bence USG maçına çok daha başka bakardık vs vs. Sonuca bakacaksın bugün Napoli, Villareal falan dışarıda kaldı.

Futbol her zaman toplam bütçesi büyük puan takımın küçük bütçeli takımı yendiği spor olsaydı bu kadar izlenmezdi.

Frankfurt maçı da ayağımıza geldi, Monaco maçı da ayağımıza geldi bu arada.

Bizim Liverpoola yaptığımız, USG’nin bize yaptığından, geçen sene Alkmaar’ın bize yaptığından daha büyük olay bu arada tek maç olarak baktığımızda.

Bu mantık, bakış açısı bence doğru değil. Senin o ara ligdeki fikstürün, rakiplerin ligdeki fikstürü, puan durumları, sakatlık durumları falan her şey hedef maçları değiştirebilir. Biz Bodoyu yendik, Bodo gitti City ile Atleticoyu yendi, biz de Liverpoolu yendik ama USG de geldi bizi yendi. Liverpoola yenilmiş olsak bence USG maçına çok daha başka bakardık vs vs. Sonuca bakacaksın bugün Napoli, Villareal falan dışarıda kaldı.

Futbol her zaman toplam bütçesi büyük puan takımın küçük bütçeli takımı yendiği spor olsaydı bu kadar izlenmezdi.

Frankfurt maçı da ayağımıza geldi, Monaco maçı da ayağımıza geldi bu arada.

Bizim Liverpoola yaptığımız, USG’nin bize yaptığından, geçen sene Alkmaar’ın bize yaptığından daha büyük olay bu arada tek maç olarak baktığımızda.
Bu yeni sistem dediğim şekilde işliyor bence
8 maç +2 ,eskiden 4+2 gibi düşünmek lazım
Cl o zaman başlıyor (maddi anlam dışında)

Büyük maçlarda kasma demiyorum ama Liverpool’u yendik tamam güzel ama takımın amacı o olmamalı (nüans olarak) aynı kalite yada altındakilerin canına okuman lazım ,öyle bir oyunu oturman lazım ,toksa evet futbolda herşey olabilirlik içinde güzelliği tutkusu burada ,ama realist kısmı artık çok daha ağır basıyor

Geri
Üst Alt