⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Liverpool'la çok dalga geçti bizimkiler. İnşallah onlar gelmez :D Bugün Karabağ'a hiç acımadılar vallahi.

Aynen ben de istemiyorum, çok hırslı olurlar... Gerçi adamlar aşırı hırslıyken sen iyi olursan bu sefer o aşırı hırsları ters tepebilir ve hata yapmalarına neden olabilir ama biz o kadar iyi olur muyuz sanmıyorum... Biraz olsun toparlanmış gibiler de yani... Bizim oynadığımız dönem gibi değiller artık, bir de CL tek hedefleri gibi bir şey...

Aynen ben de istemiyorum, çok hırslı olurlar... Gerçi adamlar aşırı hırslıyken sen iyi olursan bu sefer o aşırı hırsları ters tepebilir ve hata yapmalarına neden olabilir ama biz o kadar iyi olur muyuz sanmıyorum... Biraz olsun toparlanmış gibiler de yani... Bizim oynadığımız dönem gibi değiller artık, bir de CL tek hedefleri gibi bir şey...

Öyle lig gitti rotasyon yapar ligde keltoş.

OHAAAA...

Benfica'nın son dakika golünü kalecisi atmış laaaan... Trubin atmış...

Kupayı alır Mourinho buradan...

seni arzuluyorum cherkiii

öylesine demiyor bu arada gerçekten iyi olduğumuzu düşünüyor

City eski City değil Çemişgezek spor ayarında. Olm kim anlatıyor bunları? Adamların tam ilk 11 ile arasındaki farkları sanki 6-7 oyuncu.

City eski City değil Çemişgezek spor ayarında. Olm kim anlatıyor bunları? Adamların tam ilk 11 ile arasındaki farkları sanki 6-7 oyuncu.
Degil bu arada, coskulu city liverpoolun karadaga cektigi tarifeden cekerdi.

Neyseki tottenham maci vardi.

Ozetle ben bizim kadrodan citynin dun bize kurdugu baski demiyorum yakin oyunu oynamamizi umut ediyorum hep. Topun yakininda hep 3 kisi, bireysel top tasiyanli falan.

Okan hoca buna ozeniyor, hucum kalabalik kadrolar yapiyor ama bunu destekleyecek ortasaha ozellikleri olan oyuncular yok...sonucunda ilk yaridaki gibi pas atamayan, acele eden yardimlasmayan takim goruntusu.

Bir noktada iyi oldu ELİT seviye takimin cok yorulmadan oyunu kontrol edip skor almasini tecrube etmek olayoff oncesi.

Asil ders noteliginde mac bu cunku. Pep Okan hocaya " boyle oynanir o oyun" dedi. Dokusu cikto fodeni girdi, bilmemnesi cikto reijnders girdi. Oreiley senin ortasahani yedi bitirdi.

Kafasina dank etmesi gereken epey sey var Okan hocanin. Top onalrda bizde planlar falan dedi- tek plan...gerisi oyunculara kalmis cunku yedekten tek hamlen Yunus olabildi.

Sunu okan hocanin duvarina asmak lazim. Belki o zaman USG falan kucumsemez ve odaklanir oyle maclarda.

Ya da 30-36 arasi frankfurttan 10 dk da 3 gol yemez

Kil payiyla kabus gibi bir gunden kurtulduk.

O da ceza sahasinda furbolcumuz yokken athleticonun kendi kalesine attigi golle ...

Hocanin oyun uretemeyisi / teknik ekibinin avrupa icin yakindan uzaktan kalifiye olmadiginin resminin cekilmis hali su detaylar. Burdan evrilmesi lazim ama yapamadi hala. Elestirmeden duramadigim nokta bu. Suralarda gelisirsek lig zaten cocuk oyuncagi olacak.

Elimizden geleni yaptık yapmasına ama yenen goller inanılmaz basitti bence.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunu okan hocanin duvarina asmak lazim. Belki o zaman USG falan kucumsemez ve odaklanir oyle maclarda.

Ya da 30-36 arasi frankfurttan 10 dk da 3 gol yemez

Kil payiyla kabus gibi bir gunden kurtulduk.

O da ceza sahasinda furbolcumuz yokken athleticonun kendi kalesine attigi golle ...

Hocanin oyun uretemeyisi / teknik ekibinin avrupa icin yakindan uzaktan kalifiye olmadiginin resminin cekilmis hali su detaylar. Burdan evrilmesi lazim ama yapamadi hala. Elestirmeden duramadigim nokta bu. Suralarda gelisirsek lig zaten cocuk oyuncagi olacak.

Brugge , Young Boys vs hepsini küçümsediğini mi sanıyorsunuz rtaş. Hocanın kapasitesi bu kadar. Büyük maçlarda ise herkes vitrin olduğu için ekstra efor sarfediyor ve sonuç gelirse öyle geliyor. Frankfurt maçında orta sahayı boşalttı beş yedik. Ligde bile kaç defa deneyip tutmayan şeyleri avrupada da denedi her seferinde. Okan Buruk bu takımın en büyük sorunudur.

Takımın nasıl olsa çıktık şu maçı kazasız belasız atlatalım kafası ile maça çıkıp 90'ı tamamlamayı beklediği maç oldu. Tarihimizde bu tip avrupa kupaları özelinde kayıp deplasman maçları çok var. Buraları aşabiliyor olmamız lazım. Şu maça tam hazırlanıp çıksak oyun çok ama çok farklı olurdu zira City'de çok bir şey yoktu.

Geri
Üst Alt