⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Son 4 maç 3 m 1 B rezalet bence
Son 4 maç sadece 1 gol ve o da llorente kendi kalesine . Bu da ayrı bi rezillik bence ama Okan Buruk ile Avrupa da artık kimse bunlara şaşırmamalı. Her sene kadro takviyesi olunca farklı olacak sanılıyor ama sorunun kaynağı belli

Bi ara 2 orta saha diyorlardı da ben de sanmıyorum. Torreira giderse şart ama 2 tane... (Ne kadar ciddi bu Torreira gidiyor lafları henüz bilmiyorum ama)
Valla bilmiyorum bugün başlamayınca ben de şüphe duymaya başladım. Umarım gitmez. Gerçekten diri bir torreira ya çok ihtiyacımız var...

Geçen senenin aynısı. İlk 4 maçta çok iyi performans son 4 maçta dökül.

Skor olarak öyle gibi duruyor ama tam öyle değil... Riga'ya puan bıraktın. Elfsborg'u ıkına ıkına yendin. İlk Paok maçı eh fena değildi ama o da çok rahat geçmedi. Bir tek Tottenham maçında baya bir ezdik ama onda da sonlarda yine puanı bırakıyorduk neredeyse...

Bu sene hem daha güçlü rakipler (Frankfurt ve Ajax bile dahil yani kısmen, sonuçta CL) hem de daha iyi oyunlar vardı ilk 4 maç...

Valla bilmiyorum bugün başlamayınca ben de şüphe duymaya başladım. Umarım gitmez. Gerçekten diri bir torreira ya çok ihtiyacımız var...

Dün hafif sakattı antrenman kaçırdı falan demiş Okan galiba ama bunlar yalan dolan da olabilir tabi...

Aga lens in de bulmasına pek gerek yok. Belli potansiyeldeki çocuklara 15-16 yaşından itibaren kariyer planlaması çiziliyor. O çocuk yaşı geldiğinde Fransa ya gidecek oradan sa premier lig yapacak diye kurgu adam gibi menejerleri sayesinde çok önceden yapılıyor. Onlar da biliyor ki bu çocuklar Türkiye ye geldiğinde 2-3 basamak daha zıplama yapmak için zaman harcayacakslar...

Çok yüksek potansiyelli çocuklar için çizilen yol haritaları bu şekilde... biz biraz fazla scoutçılık yapıyoruz. Gerçek dünya da bir çok şey plan dahilinde yapılıyor ve biz bunun farkında bile değiliz...
Çok haklısın fakat Türkiye liginden de oyuncu iyisi zıplıyor zaten Kim Min Jae gibi.

Ve bu City yendiğimiz United’den daha kötüydü.
Umarım Sane’nin sakatlığı önemli değildir.
Adam sakatlanmasına rağmen 30 dakika daha sahada tuttu bizim maça da yanlış hazırlanan hocamız.

Yendiğimiz United'dan daha kötü değiller abartmayalım. Yendiğimiz United'ı da biraz Onana monana katkısıyla yendik veya berabere kaldık yani...

Hocam svetşörtü çıkarıp siyah ceketini giymiş maç sonu röpünde.

Sahada içimizden geçen adamların kaç tanesi icardiden az kazanıyor acaba
Yahu reis icardi şu an yetersizdir bu net.adamın sözleşmesi bu.
Bu örneği diğer oyuncular üzerinde yapmalıyız.Adam oynamadı.neyin kıyası bu.
Formda olduğu zamanda sahada oynayanlardan daha fazla katkı verdi.Çatır çatır gol attı..
Artık görün şu gerçekleri.İcardi bitikdir.Ve artık oynamayacak vede sözleşme vermezsin olur biter.
Sürekli zam yapılan fahiş bonservis verilen süper star çekilen yetersizlere bakmak lazım..

simdi bu tur icin kac milyon geldi

Geri
Üst Alt