⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Brugge , Young Boys vs hepsini küçümsediğini mi sanıyorsunuz rtaş. Hocanın kapasitesi bu kadar. Büyük maçlarda ise herkes vitrin olduğu için ekstra efor sarfediyor ve sonuç gelirse öyle geliyor. Frankfurt maçında orta sahayı boşalttı beş yedik. Ligde bile kaç defa deneyip tutmayan şeyleri avrupada da denedi her seferinde. Okan Buruk bu takımın en büyük sorunudur.
Kucumsemekten fiskturu rahat gormesi.

Malmo, kiev,rfs... Bu sene usg...

Trubin o golü atmasa da ilk 8den düşmüştü Real, Trubin'in golüyle Benfica ilk 24'e girdi.

Kuş taşa çarptı biraz tabii Sporting, Athletic'i yenip ilk 8e girerken Athletic de Benfica'nın gerisine düşmüş oldu.

Trubin o golü atmasa da ilk 8den düşmüştü Real, Trubin'in golüyle Benfica ilk 24'e girdi.

Kuş taşa çarptı biraz tabii Sporting, Athletic'i yenip ilk 8e girerken Athletic de Benfica'nın gerisine düşmüş oldu.
Biz Atleti maçından 1 puan alamazsak galiba 24 dışı kalıyormuşuz bu sonuçta. Ucuz sıyırmısız abi

City tamam iyi takım eksikleri var üst üste 3 pas yapamadık oyun planı yok bişey yok yenilebiliriz ama böyle olmaması lazım.

Buna yakın yemediğimiz bir sürü pozisyon bulurum. Reijnders benzer gitti işte karşı karşıya bugün... O da atamadı nihayetinde... Ha ama böyle bizden güçlü takımları yenebilmek istiyorsak daha yüksek yüzdeyle gol yapmamız lazım o tabi doğru...
Haydar abi 26. şampiyonluk geliyor mu

Genel olarak iyi bir performans sergiledigimizi düsünüyorum

City’yi zorladigimiz anlar oldu

Bizim icin baslangic sikintiliydi cünkü maca oyuncular kafalarda aman gol yemeyelim fark olmasin düsüncesi ile cikmisti panik halindeydi oyuncular

Doku’nun cikmasi da bize olumlu yansidi

Bizim beklerin hücum ve savunma esnasında sürekli dezavantajlı bir şekilde yakalanmaları tesadüf mü? Oyuncuların bireysel yetersizliği mi, yoksa taktiksel bir hata mı?

Yalnız son dk golünü benfica değil da pafos atsa onlar 24.oluyordu son yılların en büyük başarısı olurdu herhalde

Bizim beklerin hücum ve savunma esnasında sürekli dezavantajlı bir şekilde yakalanmaları tesadüf mü? Oyuncuların bireysel yetersizliği mi, yoksa taktiksel bir hata mı?
Rakip oyuncularla birebir kalmaları takım kurgusu kaynaklı.

Bu şey gibi, kanatlarımızı rakip bekle neredeyse hiç birebir bırakamıyoruz topu hızlıca döndürüp.

Top bizdeyken topu hızlı döndürmek bu takımın en büyük problemi, ikincisi de öne fazla çıkıp sonra rakip hücumcularla birebir kalmak, yıllardır çözülmedi. Boey bu geçişleri çok iyi savunduğu için öne çıkmıştı.

İlkay'a bir miktar daha sövdüm

Maçın en anlamlı özetini burdan bir arkadaş yazmisti

City:Oyuncularının hepsi hareketli,kateden,öne oynayan,adam gecebilen oyunculardan kurulu bir sistem

Biz:Oyuncularinin yüzde 90 ı statik,sabit,topla kat edemeyen sadece yana sağa sola pas vermeye calısan bir oyuncu grubu

Böyle olunca seviye farkı zaten bariz ortaya cıkiyor

Ben bu mactan sonra ucarim
1000007866.webp

Dedim ucarim diye...

City beklediğimden kötüydü sanki biz iyi oynamadığımız için iyi gözüküyorlar gibiydi ilk 30 dakika dışında takımı beğendim günümüzde olsak buradan 1 puan alabilirdik kendi gücümüzün farkına varmalıyız artık yeni transfer hamleleriyle Playoff turunda çok daha iyi duruma geleceğimizi düşünüyorum

Avrupa maçında iyi bir ispanyol hakem de görmüş olduk

Geri
Üst Alt