Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.473
- 2.223
Yönetim ve hoca istifa sesleri ciddi şekilde yükselecekse, 5lenip elenmek isterim, hakedene hakettiği gibi
Topla bizi tıra kemerburgaza gidelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim ve hoca istifa sesleri ciddi şekilde yükselecekse, 5lenip elenmek isterim, hakedene hakettiği gibi
Peki napsin Adnan?5 metre yanındakine herkes isabetli oynar
ortasahada adamlar 1 kisi ile oynuyorApo’yu çıkarıp onun yerine Lemina’yı kaydırır şimdi hepten gider ortasaha 5’lik oluruz![]()
Yol ama jest yapmamiz lazim Ilkaya lutfenSürpriz mi oldu. Lemina ve torreira aynı anda sahada olmadan bu takım avrupada maç kazanamaz
Yine de zor.Yanlış hesap. 2 tane daha yersen brugge da geçer bizi.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CityHangi maçtan bahsediyorsun?
Tam kadro city olsa dedigine katilirim. Ama bu yorumuna katilmam mumkun degil. 1tane posyona giremedikOyun olarak akın akın gelemediler iy maçı tuttuk
City bu tabiki poz bulacak
Ama daha ederi bu olmasa da 40 milyon ödeyip orta saha alacaz adama. En iyi oyuncun olmazsa da takımın en önemli tabiri caiz ise bel kemiği topçumuz da kenarda beklesin. City’i Antep sandık.Bu Okan'a para harcanmaz, gerek de yok, ne savunması savunma ne hücumu hücum. Bir planı falan da yok zaten, boş yere rencide olup duruyoruz. Adamlar maçı bıraktı neyse ki, yoksa ilk yarıdan 5 olacak gibiydi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marsilya 2-0’dan donmezse ilk 24’deyiz kesin
Her mac takimi kurtaracak diye bir durum yok.Lemina ortada yok bence ilkaylık problem yok
Biz de 1 kişiyle oynuyoruz o da Lemina. Diğer ikisi sahada mı ki?ortasahada adamlar 1 kisi ile oynuyor
fazla ortasaha olduk ne oldu ilk yarı
Sen hocamızı tanimamissin. En olmayacağı hayal ederek başlar her zaman. City ile kafa kafaya oynamayı ve 100de 1lik ihtimali başarmayı hedefliyor. Çok sevdiği Beşiktaş'ınin senelerdir egale dahi edilmemis rekorunu deneyecek daha ikinci yarı..Bodo- City maçını 90 dakika izledim adamların yaptığının tam olarak tersini yapıyoruz bu arada, City'e karşı kafa kafaya nasıl oynayacaksın ki adamların stoperi Osimhenle Barıştan hızlı. Oyuncular topu kovalamaktan yoruldu 60 gibi maçı salacağız muhtemelen.