⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

En üzülecek şey leminanın kartı oldu play offta az olan tur ihtimali daha aza indi

Ben dedim gereksiz risk almasın hoca kalenin önüne kapanalım diye.

Yoksa böyle ilk devre 2-0 ms 4-0 olur.

İlk 24 dışı kalırız.

Sara İlkay koşmuyor bile gerçi koşsalar bile ağır çekim koşuyorlar. Bu oyuncular bu kadar hantal olamaz. Takımın Atletik antrenman ekibi rezil olduğunu gösteriyor.

Bu Okan'a para harcanmaz, gerek de yok, ne savunması savunma ne hücumu hücum. Bir planı falan da yok zaten, boş yere rencide olup duruyoruz. Adamlar maçı bıraktı neyse ki, yoksa ilk yarıdan 5 olacak gibiydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama daha ederi bu olmasa da 40 milyon ödeyip orta saha alacaz adama. En iyi oyuncun olmazsa da takımın en önemli tabiri caiz ise bel kemiği topçumuz da kenarda beklesin. City’i Antep sandık.

Boyle deplasmanlarda orta sahada iki tane cirkef oyun bozan adamin lazim

Amadou Onana - prime Lemina gibi

Tek taktiği uzun top olan adama 40 milyonluk ortasaha almaya gerek yok

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodo- City maçını 90 dakika izledim adamların yaptığının tam olarak tersini yapıyoruz bu arada, City'e karşı kafa kafaya nasıl oynayacaksın ki adamların stoperi Osimhenle Barıştan hızlı. Oyuncular topu kovalamaktan yoruldu 60 gibi maçı salacağız muhtemelen.
Sen hocamızı tanimamissin. En olmayacağı hayal ederek başlar her zaman. City ile kafa kafaya oynamayı ve 100de 1lik ihtimali başarmayı hedefliyor. Çok sevdiği Beşiktaş'ınin senelerdir egale dahi edilmemis rekorunu deneyecek daha ikinci yarı..

Geri
Üst Alt