⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

1769464475335.webp

Eslesmeler nasil oluyor?

Kacinci bitirirsek kacinci ile eslesiyoruz?

Olay oyuncuların konsantrasyonu. Bizimkiler isterse isterse 2 tane haaland olsun sahada önemi yok. Sakin kalıp bulduğumuz geçişler ile puan ya da puanlar işten bile değil

doku cherki hasland üçlüsü titretiyor beni ya

biri hızlı çalımcı en zorlsndığımız kanat tipi
biri inceci teknik çalımcının kralı
biride azman forvet apo ile davinson yanında çocuk gibi kalacak

bunlar bizi yok eder ne yazık ki

Sadece cl kastetmiyorum. Genel anlamda

Mesela bizim grupta kopenhageni ciddiye almamislardi berabere kaldilar, bu hafta sonu augsburfa yenildiler vs.
Bence çok net şike döndü o sezon, Almanya'da bizi doğradılar ve ne hikmetse Kopenhag puan aldı!! Hadi bizim maçı geçtim ama Bayern Kopenhagı yenseydi Danimarka'ya beraberlik yeter parolasıyla gidecektik ve bir şekilde oradan çıkardık, mecbur galibiyet olunca yapamadık. Bayern Kopenhag maçını izlemeden sadece dakika dakika takip ederken bile dedim bu maç ayarlanmış, dertleri bizi elemek!

City i bundan daha kötü bir pozisyonda yakalayamazdık sanırım, Premier lig takımlarının sürekli maç maratonu yüzünden kronik form düşüklüğü zamanları, 10 tane net eksik, doğru dürüst yedekleri yok, hoş gerçi İngiliz takımlarının genç yetenekleri bile bazen çıkıp sürpriz şekilde ortalığı yakabiliyor ama bu sefer izin vermeyelim. Saçma sapan bireysel hatalar, pozisyon hataları ve KONSANTRASYON hataları yapmazsak bir büyük zafere daha imza atmamız sürpriz değil! Benim bir endişem de Sane İlkay, nedense bize büyük takımlardan gelen yıldızlar genelde eski takımlarına karşı iyi performans gösteremiyor ya da göstermiyor!! Drogbada bunu çok net yaşamıştık. Sane lig maçında da oynamadı dinlendi, bu maçta fark yaratmasını bekliyoruz ama umarım Frankfurt maçı gibi olmaz! İlkay da!

İspanyol hakem canımı sıktı, çok büyük skandal bir karar aslında, TD İspanyol, Silva İspanyol, bariz belli ettiler, takdir haklarınının çoğunu City lehine verecek, bu artık çok net! Bariz hatalar yapmayalım, elle oynamalar, ayak müdahalelerinde de zamanlama hataları yapmamalıyız, yaparsak çok kolay penaltı çalacak göreceksiniz!

Garip skorlar gelecek diye dusunuyorum son maclarda, su ihtimaller bilmemne baya karisacak fikrindeyim.

Playoffta lehimize ne olcaksa bu mac ona gore bitsin-keyif alalim yeterli

bir an önce şu maç bitse de kurtulsak. çekilecek dert değil en rahat koltuğa bile otursam rahat edemiyorum.

1769494503839.webp

Pep‘in basın toplantısı saat kaçta?

Bizim kart sinirinda adam var mi?

Sallai de dikkat etmesi lazim dokuya karsi kirmizi falan gormemesi gerek

Geri
Üst Alt