- 26 Ocak 2021
- 40.963
- 40.221
- 3.078
Donnarumma aşırı hayvalaşmaz ise gol atmama ihtimaliz yok. Defansta Ake malı oynayacak karşisinda ise osi var4 tane yiyelim ama 3 tane atalım muazzam olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donnarumma aşırı hayvalaşmaz ise gol atmama ihtimaliz yok. Defansta Ake malı oynayacak karşisinda ise osi var4 tane yiyelim ama 3 tane atalım muazzam olur
Story atayım bunu Çarşamba günü. Dua'm belli duyan belli diye.
Bu dondurma eskisi kadar devleşmiyor bence. Hala sayılı kalecilerden tabii ama eskisi gibi lan bu yemiyor dedirtmiyor.Donnarumma aşırı hayvalaşmaz ise gol atmama ihtimaliz yok. Defansta Ake malı oynayacak karşisinda ise osi var
Manu maçinda baya iyiydi. Yine bododa bir kac iyi tutmuslugu var.Bu dondurma eskisi kadar devleşmiyor bence. Hala sayılı kalecilerden tabii ama eskisi gibi lan bu yemiyor dedirtmiyor.
Şu görüntü olacak ama agan 10 zenciyle aynı odaya girecek, kabul mü usta?
Bence çok net şike döndü o sezon, Almanya'da bizi doğradılar ve ne hikmetse Kopenhag puan aldı!! Hadi bizim maçı geçtim ama Bayern Kopenhagı yenseydi Danimarka'ya beraberlik yeter parolasıyla gidecektik ve bir şekilde oradan çıkardık, mecbur galibiyet olunca yapamadık. Bayern Kopenhag maçını izlemeden sadece dakika dakika takip ederken bile dedim bu maç ayarlanmış, dertleri bizi elemek!Sadece cl kastetmiyorum. Genel anlamda
Mesela bizim grupta kopenhageni ciddiye almamislardi berabere kaldilar, bu hafta sonu augsburfa yenildiler vs.
Eslesmeler nasil oluyor?
Kacinci bitirirsek kacinci ile eslesiyoruz?
Pep‘in basın toplantısı saat kaçta?