⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

City puan alınmayacak bir takım değil. Sahaya iyi yerleşip Doku ve Cherki ile beklerimizi kesinlikle 1'e 1 bırakmamalıyız. Ortadan pek üretim gelmiyor. Foden çok zayıf kalıyor. Doku'yu bu maçta kesin oynatacaktır son faciadan sonra. Savunmada yüksek ihtimalle Ake-Khusanov başlar. Alleyne saçmalığına maalesef girişmez. Nunes bu maça dönecek tahminimce. Dönemese ve Lewis oynasa bizim en büyük şansımız olurdu ama Lewis'in bir daha forma yüzü göreceğini sanmıyorum. Sol bekte O'Reilly ile başlarsa bizim için iyi olabilir. Hücumu iyi olsa da savunması çok yetersiz bir çocuk. Savunmada çok kalabalık ve yakın oynayıp, Osimhen-Ake, Sane-O'Reilly eşleşmelerinden geçişlerde fırsat kovalamak lazım. Rodri olmasa bile önde basmayı pek tavsiye etmem. O durumda Cherki-Haaland bağlantısını asla savunamayız özellikle Sanchez ile. Sanchez ve Haaland'ın mümkün mertebe hava toplarında eşleşmemesini sağlamak lazım. O çok canımızı yakabilir.

biz bunlarla hiç oynamamışız tarihte

Kura cekildiginde 11 puan demisim. 1 kaldi.

1000030414.webp

biz bunlarla hiç oynamamışız tarihte
Araplar almadan önce şimdinin fulhamı, west ham’ı gibi bir takımdı. 2012’den beri Avrupa sahnesinde

Bir de açıklanmayan belli kura algoritmaları var. Mesela biz bir İngiliz takımıyla cl’de eşleşeceksek bu United oluyor genelde bazen de Chelsea. United’ın olmadığı turnuvada city ile eşleşmemiz manidar

Ülke puanı hesabında şimdi gördüm. City bize 5 ve üstü fark atarsa %99 ihtimalle ilk 8 de yer alacakmış. 1 farkla galibiyet % 44, iki farklı galibiyet % 56 imiş. Katlanarak gidiyor bu durum . City fark atmak için sahaya çıkacak.
sert durmalıyız

İşin kötüsü fark yersek elenme ihtimalimiz ciddi yükselecek.

Ya bunlar bela. Dun gorduk kendi kalemizden 30 metrede sag veya sol farketmeksizin Atletico istedigi gibi pas trafigi yapti ve ceza sahamiza indi. Bunlar bu isin mucidi. Oyuncu yapimiz bunlari durdurmaya musait degil, Lemina, Torreira, Sara uclusu ve Sane/Baris derin defans ile top kapip Osi'ye uzun oynamak lazim. Baska caremiz yok. Umarim fark olmaz, konu averaja kalirsa..

Geri
Üst Alt