⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Bodo içinden geçmiş bunların. Bizimkilerde keşke adam gibi asılsa maça

Epey eksikleri var şansımıza hafta sonu 1-2 eksik daha eklenirse biz bunları orada rahat oynayacağımız için üstüne Sane ile İlkay'a çiçek, plaket derken yenebiliriz bile. Keyifli ve güzel bir maç olacağı kesin.

60'a kadar 0-0
City'nin yedeklerden girenlerden sonra
70-75 arası gibi gol yeriz 1-0 biter.

Bodo içinden geçmiş bunların. Bizimkilerde keşke adam gibi asılsa maça
Defans ve ortasahalari bizden daha sorunlu city de su an bence.

Cunku tum gucleri kisa alanda topu hizli geri kazanmaydi.

Genc stoper ve sol bekte arkaya kacan her topta pozsyin buldu bodo. Goller gelince city maca küstü zaten

Buldugumuzu atarsak, en kotu beraberlik gelebilir.

galibiyet:
leverkusen, newcastle, marsilya

beraberlik:
inter, newcastle, dortmund

maglubiyet:
inter, newcastle, atalanta

cek bir beraberlik, ardindan dortmund
veya yenil ve atalanta cek

Suriyeli 8 numara son dakika o pası verseydi bu maçı izlemezdik bile gereksiz bir maç.

Olmayacak olaylar bir araya gelir de ilk 24 dışında kalırsak bu pozisyon daha çok konuşulur.

Ayrıca o pası ver de bari galibiyet parasından maaşını çıkaralım.

Atletico maçı psikolojik açıdan daha zor maçtı buraya rahat çıkacağız, kendi açımızdan iyi bir maç bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 312451
Fantazi tabi (city yi gecmek icin 15. Olmaya 3 farkli yenmen lazim, yoksa 16. Oluyoruz)

Ekli dosyayı görüntüle 312453

Dortmund/leverkusen gibi rakipler mukemmel olurdu

Beraberlikte baya onemli olabilir.

Aci gercek ama usg galibiyeti falan bambaska hale getirecekti bu isleri.
Dortmund hiç istemem..gider eintrach braunsweigh'a yenilir kupa maçında bize 4 atar. Hem sistemli hem yetenekli arıza bir takım.

Dortmund hiç istemem..gider eintrach braunsweigh'a yenilir kupa maçında bize 4 atar. Hem sistemli hem yetenekli arıza bir takım.
Ben o detaylardan cok okan hocanin daha dikkatli olacagi takimlar olarak bakiyorum.

Marsilya mesela bence ters baya.

Leverkusen en ideali olur gibi.

Neyse gorecegiz, haftaya belli olacka her sey

Ben o detaylardan cok okan hocanin daha dikkatli olacagi takimlar olarak bakiyorum.

Marsilya mesela bence ters baya.

Leverkusen en ideali olur gibi.

Neyse gorecegiz, haftaya belli olacka her sey
Marsilya nasil ters yav defanstan pasla çıkmaya oyun kurmaya kafayi takmıs bir herif. Ve en iyi yaptigi sey onlara karşi press yapmak olan bir hocanin maçı o maç.

Geri
Üst Alt