Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.421
- 2.366
- 973
Bodo içinden geçmiş bunların. Bizimkilerde keşke adam gibi asılsa maça
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde gol atarız defansıf anlamda kötü durum.5 farklı galibiyette adamlar garanti ilk 8 oluyormuş
Kader ağlarını örnüş yapacak bişey yok
Defans ve ortasahalari bizden daha sorunlu city de su an bence.Bodo içinden geçmiş bunların. Bizimkilerde keşke adam gibi asılsa maça
Yine de kimseyi geçemiyoruzderhal alayım oulai'imi 50'ye
basalim hemen onyedika'ya 30
60'a lookman indirilsin hemen
maestro'ya 200 basariz reyizYine de kimseyi geçemiyoruz![]()
Alanya yeni stad yapar fena mı?maestro'ya 200 basariz reyiz
Dortmund hiç istemem..gider eintrach braunsweigh'a yenilir kupa maçında bize 4 atar. Hem sistemli hem yetenekli arıza bir takım.Ekli dosyayı görüntüle 312451
Fantazi tabi (city yi gecmek icin 15. Olmaya 3 farkli yenmen lazim, yoksa 16. Oluyoruz)
Ekli dosyayı görüntüle 312453
Dortmund/leverkusen gibi rakipler mukemmel olurdu
Beraberlikte baya onemli olabilir.
Aci gercek ama usg galibiyeti falan bambaska hale getirecekti bu isleri.
Ben o detaylardan cok okan hocanin daha dikkatli olacagi takimlar olarak bakiyorum.Dortmund hiç istemem..gider eintrach braunsweigh'a yenilir kupa maçında bize 4 atar. Hem sistemli hem yetenekli arıza bir takım.
Marsilya nasil ters yav defanstan pasla çıkmaya oyun kurmaya kafayi takmıs bir herif. Ve en iyi yaptigi sey onlara karşi press yapmak olan bir hocanin maçı o maç.Ben o detaylardan cok okan hocanin daha dikkatli olacagi takimlar olarak bakiyorum.
Marsilya mesela bence ters baya.
Leverkusen en ideali olur gibi.
Neyse gorecegiz, haftaya belli olacka her sey