PSV evinde Bayern'i, Kopenhag da deplasmanda Barca'yı yenemezse, 500-0 yenilsen de elenmiyon. (Daha bir sürü opsiyon var da en garantileri bunlar diye bu ikisini yazdım.)Yanliz 4-5 fark yersek cidden eleneniliriz
PSV evinde Bayern'i, Kopenhag da deplasmanda Barca'yı yenemezse, 500-0 yenilsen de elenmiyon. (Daha bir sürü opsiyon var da en garantileri bunlar diye bu ikisini yazdım.)Yanliz 4-5 fark yersek cidden eleneniliriz
Bayern son maclarda hep sapitmayi sever. Her sene ayni boku yiyorlarPSV evinde Bayern'i, Kopenhag da deplasmanda Barca'yı yenemezse, 500-0 yenilsen de elenmiyon.
Hocam ağır kolpa sıkmışsın. Bayernin 12-13 senedir clde son maç mağlubiyeti yokBayern son maclarda hep sapitmayi sever. Her sene ayni boku yiyorlar
Sadece cl kastetmiyorum. Genel anlamdaHocam ağır kolpa sıkmışsın. Bayernin 12-13 senedir clde son maç mağlubiyeti yok
Ben cl bakarım musap gerisi umrumda değilSadece cl kastetmiyorum. Genel anlamda
PSV evinde Bayern'i, Kopenhag da deplasmanda Barca'yı yenemezse, 500-0 yenilsen de elenmiyon. (Daha bir sürü opsiyon var da en garantileri bunlar diye bu ikisini yazdım.)
O zaman biz de ilk 24'ten Uzar'ız Ali Eren abi.PSV'nin evinde Bayern'i yenmesi hiç de az ihtimal değil. Bayern çıkmayı garantiledi, sallamayaccaktır maçı. PSV hsonu baya rotasyonlu çıktı hatta evinde berabere kaldı
Napoli deplasmanda Chelsea yenmeli, Bilbao evinde Sporting'i yenmeli, Monaco evinde Juventus'tan puan almalı, Olympiakos deplasmada Ajax'ı yenmeli vb. gibi daha bir çok sonucun gerçekleşmesi gerekli. Bunların hepsi olursa zaten artık takdiri ilahi dersin yani.PSV evinde Bayern'i, Kopenhag da deplasmanda Barca'yı yenemezse, 500-0 yenilsen de elenmiyon. (Daha bir sürü opsiyon var da en garantileri bunlar diye bu ikisini yazdım.)
Evet evet. Mahsus diğerlerini yazıp uzatmadım mevzuyu. 8 adet bu tip senaryo vardı. Çoğu absürd.Napoli deplasmanda Chelsea yenmeli, Bilbao evinde Sporting'i yenmeli, Monaco evinde Juventus'tan puan almalı, Olympiakos deplasmada Ajax'ı yenmeli vb. gibi daha bir çok sonucun gerçekleşmesi gerekli. Bunların hepsi olursa zaten artık takdiri ilahi dersin yani.
Nasıl az ihtimal olmasın? Bayern çıkmayı garantilese bile çıkaracağı kadronun az çok kalitesi belli. Bir de ligde kaybetti Bayern o yüzden 2 maç üst üste kaybetmek istemez. Psv'nin kazanma ihtimalini az görüyorum ben.PSV'nin evinde Bayern'i yenmesi hiç de az ihtimal değil. Bayern çıkmayı garantiledi, sallamayaccaktır maçı. PSV hsonu baya rotasyonlu çıktı hatta evinde berabere kaldı
Sadecece meraktan soruyorum, 501-0 yenilsek elenir miyiz.PSV evinde Bayern'i, Kopenhag da deplasmanda Barca'yı yenemezse, 500-0 yenilsen de elenmiyon. (Daha bir sürü opsiyon var da en garantileri bunlar diye bu ikisini yazdım.)
UzaSadecece meraktan soruyorum, 501-0 yenilsek elenir miyiz.