⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Şuradaki eleştiri yapanlara kendini siper eden arkdaşlara kısa bir bilgi vermek istiyorum. Karakter koyulmuyor sahada, kimse mücadele etmiyor. 12 kişi mi oynayacağız diyen Okan Buruk bizim gibi izliyor. Sağa sola geriye bile düzgün pas yapılmamasına kızıyoruz. Kısacası bugün kendi relax olanlar olmayanlara karışmasın bi zahmet. Bizim yerimize siz yeteri kadar relaxsınız zaten

Normal yenilsek eyvallah da. Köy takımı gibi kaldık heriflerin karşısında. 20 siklet fark var gibi maç oynanıyor
E var hacı, herifler maça net galibiyet hedefiyle çıkmış zaten, dünyanın her takımını ezebilirler ve eziyorlar da iyi günlerinde. Daha iyi olabilir miydik evet ama çok da abartılacak bişey yok

high line / ofansif Press yapıyorsan

Doku o pası atmaması gerekir. O ilk golü Apo yu bırak; resmen takım olarak yedik.

Şöyle maçta ciddi ciddi set hücumu falan oynamaya çalışıyoruz, komedi cidden. Ulan Karagümrük'e bile şunu yapamayan takımız biz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anadolu takımıyla oynuyoruz havuza düşen topu rakip alıyor, City ile oynuyoruz yine rakip alıyor. Hani biz maç seçiyorduk? Biraz Sane'nin çabası haricinde herkes lag'da.

Oyun planı yok en çok üzen kısım bu oldu. 2 yıl önceki İçerdeki ve deplasmandaki münich maçları bile umut vermişti geleceğe dair ancak okan buruk sınıfta kaldı bu deplasman performansı 4 senelik bir hoca için çok zayıf.

Hocam Sane veya Sara ile Icardi degisikligi yap bitir bizi hadi basarirsin sen

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam zaten senin her mevkinin City seviyesinde olması mümkün değil. Hocanın handikaplarını bilip kapatması gerekirdi. Mesela Apo’yu Halland ile birebir bırakmamak gibi, Sallai ile Doku’yu birebir bırakmamak gibi. Dünyanın en iyi stoperini getir Halland ile birebir de zorlanır. Dünyanın en iyi bekini getir Doku ile birebir de cortlar. Bunu öngörememek büyük tuhaflık
hocam benim başlıktaki mesajlar duruyor

Haaland-Apo eşleşmesi ve Doku-Sallai eşleşmesi tad kaçırıyor diye yazmışım

Bizim hocada o olay yok işte maalesef. Defoları örten oyun oynayamıyoruz

ben bu seviye değilken City seviyesi demiyorum ama o da yanlış anlaşılmasın

CL'de iddiası olan GS takımının topçusunun minimum teknik, atletik ve oyun bilgisi seviyesi olmalı

yazdığım isimler (Sallai, Abdülkerim, İlkay) aksıyor net şekilde

Geri
Üst Alt