- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
böyle bişey mı varHer mac takimi kurtaracak diye bir durum yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bişey mı varHer mac takimi kurtaracak diye bir durum yok.
Ben zaten 9 puanla çıkarız goygoyunu anlamıyordum. Geçen hafta bile %100 çıktık diyenleri anlamıyordum. Averaja bağlı buradan bile gidebilir turAtleticodan o puanı almasak eleniyomuşuz bu arada
Naapsın adam onun bunun yerini kapatma derdinde.lemina nerde ben goremedım gollerde kadrajda bile yok
Sara lik bir mac degil bu mac kesinlikle. Torreira sakat olmasaydi, Torrreira-Lemina önde Ilkay olmaliydi bence.Orta sahada rakibi rahatsız eden Lemina dışında adamımız yok. Top rakipteyken İlkay ve Sara hayalet gibi
350 milyon avroluk kadro ile köy takımı imajı çizemezsin rengim haklısın. Başımızdaki hoca maalesef büyük bir hoca değil. Lokal lig için yeterli bir hoca. Avrupa seviyesinde bir hoca değil. En büyük problemimiz de bu zaten.Normal yenilsek eyvallah da. Köy takımı gibi kaldık heriflerin karşısında. 20 siklet fark var gibi maç oynanıyor
yok kendi yerınde dursa zaten gol atamıcaklardıNaapsın adam onun bunun yerini kapatma derdinde.
A.madrid ve liverpool ile de oynadık bizE var hacı, herifler maça net galibiyet hedefiyle çıkmış zaten, dünyanın her takımını ezebilirler ve eziyorlar da iyi günlerinde. Daha iyi olabilir miydik evet ama çok da abartılacak bişey yok
Kimse 9 puanla cikariz demedi. 9da yetebilir dendi. Maclar henuz bitmis degil. 45dk sonra tekrar bakalim.
Peki topla dikine mi koşsun arkadan cikamiyoruz?Futbol oynamalı. Sadece 5 metre yana ve geriye pas vererek top oynanmaz
Yav kactane cl maci iyi oynadi el insaf.böyle bişey mı var![]()