- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
hocam kafayı mı yedin yav nasıl değişiklik yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
juve atar sımdıAn itibariyle 25.olmamız için gerekli 13 ihtimalden 10 tanesi gerçekleşti.
Şansımıza sokayım.
Kaldı geriye psv, monaco ve oly nin gol atması
Bu üçüde olursa, hayatta asla olmaz dediğimiz şey olup ilk 24 dışında kalabiliriz
Adam hiç birşey yapmıyor hiçbirşey. 2016 selçuk gibi yana geriye boş pas sadecePeki topla dikine mi koşsun arkadan cikamiyoruz?
usg,frankfurt,monaco maçlarında işi sıkıntıya soktuk zaten
Allah muhafaza bu ihtimal gerçekleşirse ne hoca ne yönetim bir dakika durmasın. Tasını tarağını toplayıp defolup gitsinler.An itibariyle 25.olmamız için gerekli 13 ihtimalden 10 tanesi gerçekleşti.
Şansımıza sokayım.
Kaldı geriye psv, monaco ve oly nin gol atması
Bu üçüde olursa, hayatta asla olmaz dediğimiz şey olup ilk 24 dışında kalabiliriz
O maçın özetini bile izlemedim. Ama eminim Bodo inanılmaz tempolu oynamıştır. Yani en iyi yaptığı şeyi yapmıştır. Bizim en büyük eksiğimiz hoca eksikliği. Bu takıma 6 alsak ne değişirdi bugünBodo glimt 3-1 yendi yeniyor bu Cityi onların seviyesi aynimiydi. Bahane g.t gibidir herkeste bulunur. Tamam yenilirsin ama mal mal oynamazSin boyle
GS haini gibi yorumlar yapıyorlar cidden delirmelikŞuradaki eleştiri yapanlara kendini siper eden arkdaşlara kısa bir bilgi vermek istiyorum. Karakter koyulmuyor sahada, kimse mücadele etmiyor. 12 kişi mi oynayacağız diyen Okan Buruk bizim gibi izliyor. Sağa sola geriye bile düzgün pas yapılmamasına kızıyoruz. Kısacası bugün kendi relax olanlar olmayanlara karışmasın bi zahmet. Bizim yerimize siz yeteri kadar relaxsınız zaten