⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Biraz hesapladim. Anlik en kötu senaryoda 24cu olup tur atliyoz

İç sahada gençlerbirliği ve deplasmanda City'e karşı aynı futbolu oynamaya çalışıyoruz eleştiriler ondan olabilir bence okanballcu arkadaşlar. City'e yenilmek zaten normal puan alırsak mucize olur ama hiç direnç gösteremiyoruz, ilk yarı 2-0 büyük nimet bence yürüyerek geçiyorlar orta sahayı.

Dediğim gibi olacak sanki, Karabağ dan az yememiz lazım.
Adamlar averajla bizi geçebilirler

An itibariyle 25.olmamız için gerekli 13 ihtimalden 10 tanesi gerçekleşti.

Şansımıza sokayım.

Kaldı geriye psv, monaco ve oly nin gol atması

Bu üçüde olursa, hayatta asla olmaz dediğimiz şey olup ilk 24 dışında kalabiliriz
Allah muhafaza bu ihtimal gerçekleşirse ne hoca ne yönetim bir dakika durmasın. Tasını tarağını toplayıp defolup gitsinler.

Bodo glimt 3-1 yendi yeniyor bu Cityi onların seviyesi aynimiydi. Bahane g.t gibidir herkeste bulunur. Tamam yenilirsin ama mal mal oynamazSin boyle
O maçın özetini bile izlemedim. Ama eminim Bodo inanılmaz tempolu oynamıştır. Yani en iyi yaptığı şeyi yapmıştır. Bizim en büyük eksiğimiz hoca eksikliği. Bu takıma 6 alsak ne değişirdi bugün

Çok gerginim totem yapıp ikinci yarıyı izlemeden puan durumuna bakasım var

Şuradaki eleştiri yapanlara kendini siper eden arkdaşlara kısa bir bilgi vermek istiyorum. Karakter koyulmuyor sahada, kimse mücadele etmiyor. 12 kişi mi oynayacağız diyen Okan Buruk bizim gibi izliyor. Sağa sola geriye bile düzgün pas yapılmamasına kızıyoruz. Kısacası bugün kendi relax olanlar olmayanlara karışmasın bi zahmet. Bizim yerimize siz yeteri kadar relaxsınız zaten
GS haini gibi yorumlar yapıyorlar cidden delirmelik

10 puan yeter yeter diye diye şişirdiler yalanı.

Bak yeter.

Geçen sene yetmedi bu sene de o sürprizler son hafta olur yine yetmez.

Ona göre plan hedef mi yapılır.

Tek bir mesaj atıp çıkacağım. Bu savunma hattıyla bu seviyelerde başarı beklemek hayalciliktir. iyi geceler.

Elenmemiz için gezegenlerin galaksilerin aynı hizaya gelmesi falan gerekiyordu,
Olmaz dimi 🫣

Okan hocama göre işler tıkırında. Bn niye bu kadar tüketiyorum ki kendimi. Yayılıp Allah a bırakıyorum bnde. Boşver ya

ilkay şu oynadığını türkiyeye karşı alman milli takımında oynasa herifi vatan haini ilan ederlerdi

nasıl ilkaylık birşey yok :d

Geri
Üst Alt