⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

Yapraam doku sakatlanmasa baya başımız ağrıcaktı

Apo yerine Khusanov gibi bir stoperin olsa maçında hikayesi değişirdi. Bu takımın orta saha kadar sol stopere de ihtiyacı var.
Khusanov o yaşına rağmen süper oynadı bence de. Artık city de yeri sağlam , çok iyi bir geleceği var. Bizim apo yu zaten anlatmaya gerek yok :)))

Ballı Mourinho o maçın son saniyelerinde ne olduysa önce Real kırmızı gördü, yarım saat de uzadı maç ve attılar çıktı üst tura...

Real mi bilerek bir şekilde yedi acaba eski hocasına kıyak için...

City deplasmanda 2. Yarıdaki oyundan ben memnunum valla... siz ne derseniz de deyin... kuralar çekildiğinde herkes bu maça 6-7 yemezsek iyi diyordu... Bana sonraki senaryo da çok iyi geldi. Benim bu maçtan yana tek olumsuzluğum lemina nın cezalı olması olacak bir sonraki maça... o sarı bugün herşeyden çok üzdü beni...

6. maçlardan sonra "9 puan yeter yaa"cılar vardı burada bolca... 9 puan yetmeyebilir diye yazıyordum da beni ciddiye almıyorlardı... Kimlerdi unuttum cidden isimleri kalmadı aklımda... 2-3 sürprize bakar diyordum... Bugün gördük ki 2-3 ekstra süspriz olsa 10 puan bile yetmiyordu neredeyse... City ve A.Madrid'den topu topu 3 fark yeseydik (öyle korktuğumuz gibi 3-5 yemeden bile yani) bile 9 puan yetmiyordu eleniyorduk...

Geri
Üst Alt