⚽ CL 25/26 H:8 | Manchester City 2-0 Galatasaray | MS | 28 Ocak | TRT 1

City deplasmanda 2. Yarıdaki oyundan ben memnunum valla... siz ne derseniz de deyin... kuralar çekildiğinde herkes bu maça 6-7 yemezsek iyi diyordu... Bana sonraki senaryo da çok iyi geldi. Benim bu maçtan yana tek olumsuzluğum lemina nın cezalı olması olacak bir sonraki maça... o sarı bugün herşeyden çok üzdü beni...

2 orta saha alsak bile Okan gider CL listesine Lang-Asprilla ve 1 orta saha yazar zaten yine yetersiz çıkarız :D

USG'ye Monaco'ya Frankfurt'a kötü yenildik doğru ama Bodo'yu da iyi yenmişiz açıkçası. Adamlar 1 haftada City üstü A.Madrid yendi ve turladı...

Rakibimiz kurayla mı belli olacak yoksa sıralamaya göre mi?
Edit :kura

Acik konusyaim ikinci yariyi goz ucuyla izledim. Full skorlara kitlendim-daha heyecanliydi.

Biraz bir kipirdandik ama city vites arttirmadi.

Hoca ve sane haricindeki herkes oyle cikalim gelelim. İste ilkay pazibandiyla poz versin, hoca macta degil, zaten istekli degil...amacsiz gelmisiz gibiydi

Uğurcan 6

Sallai 8
Davinson 6
Apo 4
Jacobs 6

Sara 7.5
Lemina 7
İlkay 5

Barış 5
Sane 7
Osimhen 5.5

Juve falan doğru dürüst izlediğim yok da... Sezon başından beri İtalya ligi izleyen yorumcular Juve'de hiç üretim yok, çok sıkıcılar, çok durgunlar, takım sırf Kenan'ın ayağına bakıyor falan diyorlardı. Tam bu hafta hoca bir şeyleri değiştirdi biraz tempo yaparak ışık vermeye başladılar yorumları yapmışlardı, yani toparlanıyorlar galiba ve hooop 2 muhtemel rakibimizden biri oldular. Kötü zamanlarında yakalayamadık...

Abi Lens ten önce sen alacaksın, Lens nasıl buluyor?
Aga lens in de bulmasına pek gerek yok. Belli potansiyeldeki çocuklara 15-16 yaşından itibaren kariyer planlaması çiziliyor. O çocuk yaşı geldiğinde Fransa ya gidecek oradan sa premier lig yapacak diye kurgu adam gibi menejerleri sayesinde çok önceden yapılıyor. Onlar da biliyor ki bu çocuklar Türkiye ye geldiğinde 2-3 basamak daha zıplama yapmak için zaman harcayacakslar...

Çok yüksek potansiyelli çocuklar için çizilen yol haritaları bu şekilde... biz biraz fazla scoutçılık yapıyoruz. Gerçek dünya da bir çok şey plan dahilinde yapılıyor ve biz bunun farkında bile değiliz...

Pardon sane ile sallai demek lazim. İkisi haricinde maca konsantre olan oyuncumuz yoktu. Ucundan ugurcan

Ve bu City yendiğimiz United’den daha kötüydü.
Umarım Sane’nin sakatlığı önemli değildir.
Adam sakatlanmasına rağmen 30 dakika daha sahada tuttu bizim maça da yanlış hazırlanan hocamız.

Geri
Üst Alt