⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Once kazanacak skoru almak sonra firsatlari degerlendirip farki acmayi dusunmek lazim.Juventus yoruldu İnter macinda bizim stada gelmesi de avantaj.

Dünkü maça baktım da, İtalyan takımları eski şanlı günlerine geri dönüyor yavaştan. Juventus bizi iyi bilir.

Dua edelimde bizim maçı ciddiye almasınlar. Herkes goy goy yapıp mersin idmanyurdu ile oynayacağız sanıyor. Seyirci maçın içine girerse kolay kolay kaybetmeyiz ama bulduğun pozisyonları çömertçe harcarsan maç aleyhimize farka bile gidebilir. 1 gol bulup kendi oyunumuzu oynamamız lazım.

Osimhen, Sane, Barış, Lang, Asprilla, Yunus, Jacobs, Singo ya da Sallai ve Sanchez. Hep atik oyunculardan kurulu bir takımız. Öne geçersek kontra yakalamama şansımız yok. Juventus ters bir ekip ama bizim kadro da tam konsantre her takıma ters gelebilir. Bugün içeride Real ile oynasak yüzde yüz mağlubiyet yazmam. Eksik kalmadan, saçma sapan yerlerde gereksiz duran top şansı vermeden akıllıca oynamamız lazım. Cl grup maçları ve playoff itibaren maçlar aynı Nba normal sezon ve playoff maçları gibi farklı sertlikte ve savunma anlayışında oynanıyor. Kimse ters bir gol yemek ve çıkarmaya çalışmak istemiyor. 180 dakika ve hatta uzatmalar ihtimalini düşünerek full konsantre inşallah turu geçeceğiz.

İlk kez 90 dk dün izledim juveyi bu sezon, jajıki kıvamında bi takım gördüm, bunlara elenirsek üzülürüm yalnız elersek eğer ligde şamp olma şansımız düşecektir

Tor - Sara - Yunus üçlüsüyle galip gelme şansımız çok az. Locatelli - Thuram - McKennie rahat üstünlük kurar.

Olsaydı, vursaydı, girseydilerle maçı kaybederiz.

asla gücümüz yetmez, bunları eleyecek oyun bizde yok
fazla hırpalanmasak bari. ligde kaza çıkarsa sonuçları ağır olur

en ii senaryo ne olur ?
90 dklar sonucu

Gs 2-1 Juve
Juve 3-1 Juve

Zurnupacı dawarların fazla ses etmeyeceği gurur veren mağlubiyet şekli uzama. Hakem 2. maçta götlük yaparsa ii olur. Suçu ona atar tüyeriz.

Ligde 3 dep warken araya sıkışacak Liverpool weya Okan'dan intikam almaya çalışacak Tudor itini fln hiç çekemem walla.

İlk kez 90 dk dün izledim juveyi bu sezon, jajıki kıvamında bi takım gördüm, bunlara elenirsek üzülürüm yalnız elersek eğer ligde şamp olma şansımız düşecektir
rotasyon bence lig için yeterli artık, sakatlık vermediğimiz senaryoda ligi de fb maçına kadar full galibiyet ile götürme şansımız var. bence oyuncular da eyüp maçı ile birlikte havaya girdiler artık ve önümüzde afrika kupası gibi bir saçmalık yok.

Turun kaderinin Torino'da belli olacağını aklımızdan çıkarmamalıyız bu yüzden sakin ve kontrollü kalmalıyız avantajlı bir skorla İtalya'ya gitmeliyiz

İyi sonuçların özgüveni var ancak eleme maçları çok farklı oluyor Juve asla küçümsenmemeli

Lemina olsayi alirdik derdim

Geri
Üst Alt