⚽ CL 25/26 Play-off M:1 | Galatasaray 5-2 Juventus | MS | 17 Şubat | TRT 1

Yaw Osi yokken 10 no değildi forwet oynuyordu. Orada da aynıydı. 10 no işini geçelim 1 önce.

Kocaeli maçında Icardi olmasa en kötü 1 puanı cebimize koyardık.

İlkay'ı geç zaten. Onu da sewmiyom Icardi gibi aynı o da.

3 sene champ olduk. 2'sinde fb bizden fazla tur oynadı Avrupa'da. Birinde de Fb Avrupa'da wardı biz yoktuk. Champla direkt alakalı Avrupa'da ilerleme işi. Biz Juve'yi geçeceksek fbnin de uefada turlaması lazım ligin dengelenmesi için. Orda da uefayı alma riskleri war ayrı 1 sıkıntı. Aston Roma Porto dışında fbye diş geçirecek takım yok

kocaeli maçını diodum orda net 10 numaraydı herif yoksa osimen yokken forvet
sakatlanmadan önce de fiziki olarak ağırlığını koyabilen bi herif değildi o yüzden o hususu çok deşmemek gerek. osimenden icardiye geçince takımın o zaafiyeti kompanse edio olması lazım
bi de geçen sene avrupa fixtürlerine baktım biraz. ifbnin puan kayıpları avrupadan elendikten sonra gelmiş, kayseri maçı bjk maçı fln. bizim de kpaşadaki puan kaybı avrupadan elendikten sonra. o yüzden o iş belli olmaz diom. bi de avrupada zart diye tokatlanmayalım her sene. tur atlama heycanı ve coşkusunu yaşıyalım. mayısta 2 gün ha hu yapacaz diye avrupayı şimdiden feda etmeyelim. :money:

kocaeli maçını diodum orda net 10 numaraydı herif yoksa osimen yokken forvet
sakatlanmadan önce de fiziki olarak ağırlığını koyabilen bi herif değildi o yüzden o hususu çok deşmemek gerek. osimenden icardiye geçince takımın o zaafiyeti kompanse edio olması lazım
bi de geçen sene avrupa fixtürlerine baktım biraz. ifbnin puan kayıpları avrupadan elendikten sonra gelmiş, kayseri maçı bjk maçı fln. bizim de kpaşadaki puan kaybı avrupadan elendikten sonra. o yüzden o iş belli olmaz diom. bi de avrupada zart diye tokatlanmayalım her sene. tur atlama heycanı ve coşkusunu yaşıyalım. mayısta 2 gün ha hu yapacaz diye avrupayı şimdiden feda etmeyelim. :money:
Sakatlıktan önce 22-23'te ve 23-24'ün başında derbilerde gol atabiliyordu we attığı goller önemli gollerdi. Şimdi 3. 4. golleri önemsiz maçlarda atıyor. Ayrıca biraz koşabiliyordu şimdi koşamıor

Ben fb champı görmek istemiyom. İyi alıştım walla 11 senedir yok ne güzel geçior hayat. İkna edemezsiniz beni o yüzden. Ha jk ile ts ile yarışırsak ligi biraz salabilirim. Bunlarla yarışınca salamıyorum

@Uğur İz e göre çıkması gereken ilk 11

IMG_20260215_144142.webp

Sağ bek Singo - sol bek Jacobs
Sol kanat Lang sağ Kanat Sane
BAY - Osimhen çift forvet

Topu rakibe verip önde baskı oyunuyla skor almak lazım.

Ortasaha önemli burda ortasahada Lemina olmaması biraz problem olabilir. Torreira - Sara biraz hafif kalacak.

Singo stoper Boey-Sallai sağ bek Torreira - Sanchez ortasahasına da açığım.

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Barış Sallai Lang
Osimhen

+ Boey, Eren, İlkay, Yunus, Asprilla, Sane, Icardi

Bu kadroyla çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Singo gibi bir gücü yedek bırakmamalıyız bu maçta. Sallai öndeki preste işe yarar Yunus zaten formsuz biraz. Sane'de uzun süredir oynamıyor yedekten girer. Juventus'u elersek sevinirim çünkü uzun süredir CL son 16'sı yapamadık ama elenirsekte çok üzülmem çünkü lig yarışı için avantaj olur.

İcardi'nin golüyle Juve'yi elersek Uğur İz tarafından İcardi Wanted afişi bastırılıp sokaklara asılır :asd:

Şansa mahal vermeden ilk maçtan işi bitirelim

Günay
Boey Kaan Arda Eren
Ilkay Nhaga
Aspirilla Gökdeniz Ahmet
Icardi

Sonra sadece lige focus

Geri
Üst Alt